goofs Posted August 21 Posted August 21 15 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: Nije bombastican hot take, isti utisak sam imao kada sam gledao seriju pre par godina. Strasno je odigrao to finale i nije daleko od istine neko ko je kod jao mileta izjavio sa je najveci uspeh jugoslovenske kosarke to sto je divac iz partizana upao direktno u startnu petorku onih lejkersa. Nije, naravno, zezam se malo, samo zvuči tako, pogotovo iz naše/domaće perspektive. Jesi li gledao još šta od tih starih finala, koja ne bi smela da se propuste?
Zli Gli Posted August 21 Posted August 21 15 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Pa dobro, to važi za sve. I FIBA igrači bi bili pogubljeni kad bi se olimpijski turnir igrao po NBA pravilima Naravno, samo sto nije FIBA ta koja stalno menja pravila u nekad jako jednostavnoj igri nego NBA
kud u maglu Simoviću Posted August 21 Posted August 21 (edited) na svim živim listama su bez izuzetka lakers vs. celtics ‘87 i ‘84 ima o njima i u seriji winnig time: the rise of the lakers dynasty(finale iz ‘84 mislim) e posle odgledane serije sam gledao finale iz ‘87, zbog boljeg snimka, epic Edited August 21 by kud u maglu Simoviću 1
Кристофер Лумумбо Posted August 22 Posted August 22 7 hours ago, goofs said: Nije, naravno, zezam se malo, samo zvuči tako, pogotovo iz naše/domaće perspektive. Jesi li gledao još šta od tih starih finala, koja ne bi smela da se propuste? Relativno skoro sam gledao 80te i 90te. Lakers vs Cetlics 80ih i Bullsi kasnije, ja volim serije protiv Sunsa i Supersonicsa ali budi spreman da gledas potpuno drugaciju kosarku, neke utakmice nije bas lako gledati. e da, i Houston, Sampson i Hakeem. 1
uini Posted August 22 Posted August 22 (edited) 10 hours ago, Кристофер Лумумбо said: Nije bombastican hot take, isti utisak sam imao kada sam gledao seriju pre par godina. Strasno je odigrao to finale i nije daleko od istine neko ko je kod jao mileta izjavio sa je najveci uspeh jugoslovenske kosarke to sto je divac iz partizana upao direktno u startnu petorku onih lejkersa. dikijeva mana je sto je bio prvi centar lakersa izmedju jabbara i shaqa; ne znam da li to danas mozemo da pojmimo, kareem najdominantniji igrac decenijuipo, centar no contest, pa eto shaqa, najvece fizicke sile koju je svet video, racunajuci i lebrona i giannisa. edit, plus magik fasov'o sidu. Edited August 22 by uini 1
spaceploitator Posted August 22 Posted August 22 14 hours ago, uini said: dobra lista; kresho-praja-kica bi trebalo da su iznad belova ali bila bi previse xsfrj lista na vrhu. ima jos bolja: https://hoopshype.com/lists/78-greatest-nba-players-ever-hoopshype-list/ milan na aparatima, milosica na petoj rakiji 1 1
uini Posted August 22 Posted August 22 ma video sam, bilo shatro fifti-fifti, pa presudio glavni urednik, k'o ruska stranka u nishu. meni je melo najomiljeniji igrac, zajedno sa danilovicem & teokeatijom ali mislim da je nategnuto da je u 50. da ne idem redom, puno je konfuzije sta im se racuna kao prioritet. lebronov longevity presudio a jabbar koji je imao jednako dugacku karijeru, bio finals mvp sa 38 godina i generalno decenijuipo najbolji igrac lige, treci. larry bird sramotno nisko itede.
Hele Posted August 22 Posted August 22 1 hour ago, spaceploitator said: ima jos bolja: https://hoopshype.com/lists/78-greatest-nba-players-ever-hoopshype-list/ milan na aparatima, milosica na petoj rakiji Dosao sam do broja 1 i tu stao. 3
Mil@n Posted August 22 Posted August 22 13 hours ago, goofs said: Nije, naravno, zezam se malo, samo zvuči tako, pogotovo iz naše/domaće perspektive. Jesi li gledao još šta od tih starih finala, koja ne bi smela da se propuste? Chicago Phoenix da gledaš kako Jordan daje 41 u proseku. U finalu. Majerlea je unakazivao, ali je bilo dobrih tekmi a i Barkli je bio u punoj snazi. Od svih Bulls serija nekako mi je sa Sijetlom bila najmanje zabavna za gledanje. Protiv Jute je bilo skroz napeto i teško za gledanje sa aspekta fana Bullsa, dosta tekmi je bilo na malo poena iako je bila ona game 2 valjda kada ih je Čikago naguzio 40 razlike. i to tipa 92 52 a ne 132-92. Ono čega se još sećam kao baš zanimljivog za gledanje je Houston New york u 7 iz 95e, Hakim i Juing i ostali zanimljivi igrači, u Hjustonu još Maksvel, Kasel bio ruki, otis Torp, Keni Smit, Rober Ori, u Nju Jorku Mejson, Starks, Derek Harper, Oukli i slično. Bilo je na malo poena ali zanimljivo dosta. 1 1
goofs Posted August 22 Posted August 22 Taj drugi 3peat sam gledao tada kada se emitovalo, nekih 10ak godina sam imao, no voleo bih da pogledam opet, sad verovatno iz drugog i znatno pametnijeg ugla. Bio sam navijač Sijetla te su mi Bulsi uvek bili mrski. NYK-HOU sam isto gledao, to mi je prvo pogledano finale u životu, ničega se ne sećam osim jednog ogromnog wooow utiska. Mislim da je brzo posle toga došao i prvi album sa sličicama, bukvalno nisam imao šanse da preteknem
Mil@n Posted August 22 Posted August 22 11 minutes ago, uini said: knicks rockets je sranje serija Sa 15 godina je bila do jaja, a i bio sam involviran pošto sam navijao za Houston jer sam New York uvek mrzeo. No što sranje?
goofs Posted August 22 Posted August 22 Verovatno je bila krljačina sa malo koševa, u stilu zlatnih 90ih i brdo ružne košarke. No opet, sedam uglavnom tesnih utakmica, ne mož biti loše
uini Posted August 22 Posted August 22 29 minutes ago, Mil@n said: Sa 15 godina je bila do jaja, a i bio sam involviran pošto sam navijao za Houston jer sam New York uvek mrzeo. No što sranje? https://www.si.com/nba/2022/01/13/john-starks-pat-riley-1994-nba-finals-game-7-daily-cover
Recommended Posts