kralj Posted May 20 Posted May 20 9 hours ago, uini said: otprilike bolje da su ga probudili u tri ujutru da ga to isto pitaju nego nakon tekme posle koje su ispali mislim, nije kao da bi rekao nešto drugo u nekom primerenijem kontekstu ali tu sigurno nije bilo mesto ovom pitanju Nemaju ljudi šlifa. Sad će i PSD da kaže da samo sisice u njegovo vreme nisu igrale za repku, a da Jokic ionako ne bi bio u njegovoj generaciji ni na širem spisku.
Sokrat Posted May 20 Posted May 20 Leto sa repstacijom™ - prsten Leto za odmor i oporavak - polufinale zapada Pametnom dosta
Micko8 Posted May 24 Posted May 24 Stavi video kako koluta ocima kada ga pitaju da li ce igrati za reprezentaciju. Obican folirant 1
kralj Posted June 3 Posted June 3 (edited) Eno ga debeli juče rafteruje Tarom. Pička đilasovska, tačno sam znao da će da bojkotuje. Još ga ona dva goveđa brata upregla da on mora da vesla. Garant je i pumpao čamac, razapinjao šator i pecao večeru. Edited June 3 by kralj
goofs Posted June 3 Posted June 3 Jel kapirate da je sve ovo identična priča kao prošle godine, malo Sombor pijanka, malo konji, malo rafting...onda će opet da dođe prozivka i biće ne mogu da igram, jbgy, plaky, a Kari će da priča kako je imao lep razgovor sa debelim. A onda ako se vratimo sa medaljom će uredno da se alkoholiše na balkonu sa ostalima. 3
kralj Posted June 3 Posted June 3 Sve je moguće, ali treba ga ostaviti na miru, kao i Vasu, Bogdana, Milutinova i ostale. 1
Amos Posted June 3 Posted June 3 23 minutes ago, goofs said: Jel kapirate da je sve ovo identična priča kao prošle godine, malo Sombor pijanka, malo konji, malo rafting...onda će opet da dođe prozivka i biće ne mogu da igram, jbgy, plaky, a Kari će da priča kako je imao lep razgovor sa debelim. A onda ako se vratimo sa medaljom će uredno da se alkoholiše na balkonu sa ostalima. Dap, tako se i meni čini sad.
uini Posted June 7 Posted June 7 ne bih ja potcenjivao moc olimpijskih zurki -jedno vece orgije u olimpijskom selu, drugo vece kod amera lebron organizuje prijem za sve vidjenije strane masone, tu ce da duva sa se nivelishe, dve random srbi u parizu feat janjetina i bratoubilacke pesme. sad, sto ce mu verovatno biti tesko da se krece, je druga tema 2
Recommended Posts