kralj Posted May 20, 2024 Posted May 20, 2024 9 hours ago, uini said: otprilike bolje da su ga probudili u tri ujutru da ga to isto pitaju nego nakon tekme posle koje su ispali mislim, nije kao da bi rekao nešto drugo u nekom primerenijem kontekstu ali tu sigurno nije bilo mesto ovom pitanju Nemaju ljudi šlifa. Sad će i PSD da kaže da samo sisice u njegovo vreme nisu igrale za repku, a da Jokic ionako ne bi bio u njegovoj generaciji ni na širem spisku.
Sokrat Posted May 20, 2024 Posted May 20, 2024 Leto sa repstacijom™ - prsten Leto za odmor i oporavak - polufinale zapada Pametnom dosta
Micko8 Posted May 24, 2024 Posted May 24, 2024 Stavi video kako koluta ocima kada ga pitaju da li ce igrati za reprezentaciju. Obican folirant 1
napadaj Posted May 28, 2024 Posted May 28, 2024 (edited) Krenulo leto alkoholisanja Edited May 28, 2024 by napadaj 1
kralj Posted June 3, 2024 Posted June 3, 2024 (edited) Eno ga debeli juče rafteruje Tarom. Pička đilasovska, tačno sam znao da će da bojkotuje. Još ga ona dva goveđa brata upregla da on mora da vesla. Garant je i pumpao čamac, razapinjao šator i pecao večeru. Edited June 3, 2024 by kralj
goofs Posted June 3, 2024 Posted June 3, 2024 Jel kapirate da je sve ovo identična priča kao prošle godine, malo Sombor pijanka, malo konji, malo rafting...onda će opet da dođe prozivka i biće ne mogu da igram, jbgy, plaky, a Kari će da priča kako je imao lep razgovor sa debelim. A onda ako se vratimo sa medaljom će uredno da se alkoholiše na balkonu sa ostalima. 3
kralj Posted June 3, 2024 Posted June 3, 2024 Sve je moguće, ali treba ga ostaviti na miru, kao i Vasu, Bogdana, Milutinova i ostale. 1
Amos Posted June 3, 2024 Posted June 3, 2024 23 minutes ago, goofs said: Jel kapirate da je sve ovo identična priča kao prošle godine, malo Sombor pijanka, malo konji, malo rafting...onda će opet da dođe prozivka i biće ne mogu da igram, jbgy, plaky, a Kari će da priča kako je imao lep razgovor sa debelim. A onda ako se vratimo sa medaljom će uredno da se alkoholiše na balkonu sa ostalima. Dap, tako se i meni čini sad.
uini Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 ne bih ja potcenjivao moc olimpijskih zurki -jedno vece orgije u olimpijskom selu, drugo vece kod amera lebron organizuje prijem za sve vidjenije strane masone, tu ce da duva sa se nivelishe, dve random srbi u parizu feat janjetina i bratoubilacke pesme. sad, sto ce mu verovatno biti tesko da se krece, je druga tema 2
Recommended Posts