Micko8 Posted January 27 Posted January 27 1 hour ago, Hele said: Zamislite Seka da je dosao u prajmu da igra za Srbiju na Evrobasketu. Me ne, uopste ne bi osvojili i izdominirali sve lagano. Sek bi ostao bez titule u karijeri da nije menjao timove kao carape 1
189- Posted January 27 Posted January 27 ponekad zaista mislim da sam otvorio b92./sport komentare 3 2
Fins fleet Posted January 27 Posted January 27 (edited) On 25. 1. 2024. at 9:16, nahbar said: Zoc na aparatima 9 hours ago, booyaka said: prijatelj iz Kameruna Video prvi post, reko sta koji kurac ima Zoc sa Embiidom. Al nema veze moze da dodje, pojacao bi nam sanse za F4. Video drugi, zbunim se jos vise ali ajde pogledam, ovaj rodjen u Teksasu. Oce li mi neko objasniti u cemu je fora? Edited January 27 by Fins fleet
Hele Posted January 27 Posted January 27 Mogli bi da se manemo jokica i Embida i nadjemo se na Doncicu? 2
booyaka Posted January 27 Posted January 27 Dončić je sledeći MVP, ali ne ove sezone.Kada Mevsi budu visoko plasirani.
Hele Posted January 27 Posted January 27 I jokic je uzeo kada je Denver bio lose plasiran. Ako Embid ne dodje do 65 utakmica i Dalas se malo uzdigne, sto da ne? Nije kao da im timovi poput Filadelfije, Denvera... puno beze. Covek ima skoro 10 poena vise od jokica i ima i vise asistencija u proseku. I samo tri skoka manje, a jokic je centar. Neko peto mesto Dalasa, top partije Doncica i Embidara ispod 65 i zasto da ne. Tek se odigralo malo vise od polovine. 1
kralj Posted January 27 Posted January 27 1 hour ago, Filozof manijak said: Zato ovo nije trolovanje, čim pominješ Ostoju&Nešu. Kralju Tebe ljudi retko vređaju samo zato što ih mrzi da ti to posle objašnjavaju. 3
Filozof manijak Posted January 27 Posted January 27 Ja nisam uvredljiv čovek, zato što si ti kralj, kralju
Mindaugas Žukauskas Posted January 27 Posted January 27 1 hour ago, Hele said: Luka bednik pozira sa papirom Da li je sam napisao, ili mu je napisano? 3
Recommended Posts