Hele Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 Uklonjeno. Onaj koš protiv Janisa u Areni sam lajkovao. Ajde, nek me Bog sada poštedi klipova debelog radikala. 1
Shan Jan Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 1 hour ago, Zli Gli said: Dominik prosao svoj prajm i opet je u te zadnje dve NBA sezone imao 18 poena za 30min po mecu a onda presao u Evropu i izdominirao sa fantasticnih - pazi sad - 18 poena po mecu Nije me mrzelo da pogledam statistiku tog F4 sto su uzeli, pokidao polufinale sa 35 poena (13/13 bacanja, 10/18 iz igre) ali i 8 izgubljenih lopti, dok je u finalu imao 16p za 38 min i sut 7/15. Recimo, cuveni Alvertis je tu za 23min dao 17 poena uz sut 7/10. Dakle, bio je odlican ali nikakva dominacija, nije lepo preterivati i lagati. Jos jedna stvar u Evropi je i manji teren, ergo zgusnutija odbrana, krace cetvrtine, kontrolisanije utakmice... sto sve sprecava da mogu da se desavaju ovi poenterski rekordi kao u NBA.
levi Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 Tegi je za razliku od Šarenca, Šaranovića i ostale menažerije, košarkaški novinar i ume u košarku 1
Čutura Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 2 hours ago, Milošica said: https://kss.rs/bogdan-bogdanovic-i-aleksandra-crvendakic-najbolji-u-2023-specijalna-priznanja-3x3-juniorskoj-reprezentaciji-doktoru-draganu-radovanovicu-i-mocart-fondaciji/ Tegi glasao za Jokića. kuriri i informeri za bogija
Micko8 Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 (edited) 1 hour ago, Zli Gli said: Dominik prosao svoj prajm i opet je u te zadnje dve NBA sezone imao 18 poena za 30min po mecu a onda presao u Evropu i izdominirao sa fantasticnih - pazi sad - 18 poena po mecu Nije me mrzelo da pogledam statistiku tog F4 sto su uzeli, pokidao polufinale sa 35 poena (13/13 bacanja, 10/18 iz igre) ali i 8 izgubljenih lopti, dok je u finalu imao 16p za 38 min i sut 7/15. Recimo, cuveni Alvertis je tu za 23min dao 17 poena uz sut 7/10. Dakle, bio je odlican ali nikakva dominacija, nije lepo preterivati i lagati. Obajsnio covek iznad. Tih 18 po mecu je kao 30 poena u NBA ligi i to u eri evropske kosarke gde se igralo za kos manje Rezultati bili skoro kao rukometni tada. Edited January 9, 2024 by Micko8 1
Micko8 Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 37 minutes ago, levi said: Tegi je za razliku od Šarenca, Šaranovića i ostale menažerije, košarkaški novinar i ume u košarku Ne bi ni ja glasao za debelog da imam pravo glasa zbog jos jednog odjebavanja reprezentacije iako je njegov individualni ucinak impresivniji.
Micko8 Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 1 hour ago, booyaka said: I 16 asistencija. Nema sta treba mu odmah uruciti MVP priznanje.
levi Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 9 minutes ago, Micko8 said: Ne bi ni ja glasao za debelog da imam pravo glasa zbog jos jednog odjebavanja reprezentacije iako je njegov individualni ucinak impresivniji. nije impresivniji nego istorijski, nenadmašan, nema ništa iznad 2 1
Micko8 Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 (edited) Slazem se ali je ispao pica, naravno da su glasaci uzimali i tu cinjenicu u obzir a biti drugi na SP u onakvoj konkurenciji je takodje ogroman uspeh. Niko nije verovao u bilo kakav uspeh reprezentacije na pocetku okupljanja, Edited January 9, 2024 by Micko8
Zli Gli Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 24 minutes ago, Micko8 said: Obajsnio covek iznad. Tih 18 po mecu je kao 30 poena u NBA ligi i to u eri evropske kosarke gde se igralo za kos manje Rezultati bili skoro kao rukometni tada. Pa imao je dve sezone pre Grcke 29 u proseku u Klipersima, to ti je taman to
Micko8 Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 Ne treba uopste voditi raspravu o tome koja je liga najjaca i ciji igraci su mocniji. Dovoljno je pogledati krseve sto su do juce igrali u NBA ligi, nisu mogli da se sastave tamo a u evroligi pune , razne Muse,Hezonje,Kampacad,Larkini itd. Spomenuo sam Detroit, da Duren predje danas u neki evroligaski tim bio bi najbolji centar u ligi bez problema ,on je na primer za Lessort-a avion a takodje je ofanzivno limitiran igrac. Cak i njegove rezerve u Detroitu bi bili dominantni igraci u Evroligi.
kralj Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 Evroligaški mvp-evi jedva da imaju mesta pri kraju klupe u NBA, taj trend može samo da se nastavi, a razlika u kvalitetu biće samo drastičnija.
Zli Gli Posted January 9, 2024 Posted January 9, 2024 Zato sto je svakome lakse da greje klupu za x miliona evra godisnje nego da ovamo gine za mnogo manje para, lova je sve sjebala. Puna im liga sminkera i foliranata. Jokic i Janis kad su toliko nadmocni, mogli bi za pocetak da ucestvuju i osvoje makar na silu i soliranje za pocetak neko bedno EP, nisu valjda nasi i Grci toliko losi da ne mogu da uzmu uz najdominantnije igrace danasnjice... Doncic je uzeo bar EP ali treba reci i da je Slovenija tad imala dosta dobar tim plus domaci teren. Ali osvojicemo kurac i mi i Grci, navikli ljudi na boljenje kurca tamo i frka im kad se zakuva. 2 1
Recommended Posts