booyaka Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 5 minutes ago, copkillah said: Darko Miličić likes this Đorđević/Danilović/Bodiroga/Divac... kadar nevera Podrazumeva se protagonizam, nisam mislio da moram da crtam, al šta mi teško.
booyaka Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Takođe, drugi najbolji naš igrač svih vremena je Peđa Stojaković. 2
Micko8 Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 14 minutes ago, Shan Jan said: Imas razlicite ljude na svim nivoima a posebno je mesano meso medju ovim sportistima koji su iz relativno skromnog zivota bili lansirani u globalni dzetset. Ne vidim da Kljaku boli uvo za obican narod koliko boli Debelog. Kljako osim sto prica ispravnije stvari je i potrosio milione i milione na raznim pomocima sa kojima se cak i ne hvali (povodom poplava, za obdanista itd itd...). Za to vreme Debeli se slizao sa SNS govnima, reklamira kladionice i gleda cisto sta njegovom debelom dupetu odgovara. Tebi je to isto? Ni kljako ni njegova uza i sira familija nisu bezgresni kada je u pitanju dugogodisnja saradnja sa diktatorom. Ja ne znam da li Jokic ucestvuje u nekim humanitarnim akcijama, mozda to radi privatano a mozda ne, 4 minutes ago, copkillah said: izgiboše od smeškanja Reveal hidden contents evo i ovde ceo snimak Mozda su bili utuceni zbog poraza u finalu 1
Micko8 Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 (edited) 17 minutes ago, Shan Jan said: Imas razlicite ljude na svim nivoima a posebno je mesano meso medju ovim sportistima koji su iz relativno skromnog zivota bili lansirani u globalni dzetset. Ne vidim da Kljaku boli uvo za obican narod koliko boli Debelog. Kljako osim sto prica ispravnije stvari je i potrosio milione i milione na raznim pomocima sa kojima se cak i ne hvali (povodom poplava, za obdanista itd itd...). Za to vreme Debeli se slizao sa SNS govnima, reklamira kladionice i gleda cisto sta njegovom debelom dupetu odgovara. Tebi je to isto? I kljako i njegova uza i sira familija su bili kolaboratori sa diktatorom. Ne secam se da su se ikada nesto javno bunili protiv njega. Edited December 9, 2023 by Micko8
copkillah Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 5 minutes ago, booyaka said: Podrazumeva se protagonizam, nisam mislio da moram da crtam, al šta mi teško. Možeš do sutra da se vadiš, ali čak i da ti pustim ovo (jer sam, pre svega, dobar čovek), opet ti je matematika bila loša. Moraćeš na popravni :(
booyaka Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 (edited) 8 minutes ago, copkillah said: Možeš do sutra da se vadiš, ali čak i da ti pustim ovo (jer sam, pre svega, dobar čovek), opet ti je matematika bila loša. Moraćeš na popravni :( Još jednom, Jokić je najbolji naš igrač svih vremena. Drugi je Peđa Stojaković. Edited December 9, 2023 by booyaka 1 2
Milošica Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Drugi je Luka Spasovski. Jeste igrao pre WW2, ali to je otprilike bilo ovo što je Jokić sad. 1 1
copkillah Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 4 minutes ago, booyaka said: Još jednom, Jokić je najbolji naš igrač svih vremena.Drugi je Peđa Stojaković. Uz više nego dužno poštovanje prema Stojakoviću, kad si već to potegao, hajde nam ispričaj malo o njegovom protagonizmu u finalnoj seriji kada je Dalas uzeo titulu?
booyaka Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Peđa je bez dileme drugi najbolji zbog onoga što je postigao u celokupnoj karijeri u NBA, i između ostalog zbog te titule sa Dalasom i onoga što je dao u tom plejofu, ne samo u finalu. 1 2
booyaka Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Znam da boli, ali to su surove činjenice. 1 2
copkillah Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Poredak, čak i da je takav, nije bolan. Bolno je nešto drugo u ovom slučaju. 1
kralj Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 Bavi se ti ko su na tviteru ludi kure, dule pacov i na koje slovo im počinju nikovi na forumima. Ovo je tema za one sa skupljim ulaznicama. 1
copkillah Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 3 minutes ago, kralj said: Bavi se ti ko su na tviteru ludi kure, dule pacov i na koje slovo im počinju nikovi na forumima. Ovo je tema za one sa skupljim ulaznicama. Onda da sačekam da obezbeđenje, po običaju, izbaci vas švercere
Recommended Posts