Jump to content

Najvredniji igrač

Featured Replies

Slabo se on izjasnjava o drugima, jedva da ce pohvaliti Curryja. Tako da kapiram da nije u fazonu da hejluje Jokaru, a opet nije ni glup da ga hejtuje, pa prosto se ne oglasava.

Oduševljavao se Lukicom pre par all-starova, palo i grljenje na terenu :D

Pa mora, Luka je promoter Jordan brenda..

luka dobio dete a jokic igrac meseca

ja sam ogladnio

Odlična epizoda, mora da se ide tamo.

Jebace im jokic mater sto su mu izvalili stek, heheh.

ima tih čardi od bezdana dole do apatina dosta. ja isključivo idem na mesta gde gosti sami sebi kuvaju, pa ne mogu da preporučim gde je najbolji paprikaš.

ovo gde su bili čavić i šaponja je bukvalno na graničnom prelazu i na živom dunavu. ima mnogo neporedivo lepših čardi koje su zavučene po dunavcima gde je mirnije, tiše, zelenije, a možeš i malo bućnuti u vodu ako je toplo.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je jutros na TV Pink zahvalio ljudima koji su se angažovali i podržali Srpsku naprednu stranku, a posebno je pomenuo košarkaša Nikolu Jokića i njegovu braću, Janka Tipsarevića, Mirka Vasiljevića, Darka Tanaskovića.

...shiit has hit the fan.....

Lepo

Svim srcem i nespavanjem za Jokaru :D 

36 minutes ago, Frank Pembleton said:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je jutros na TV Pink zahvalio ljudima koji su se angažovali i podržali Srpsku naprednu stranku, a posebno je pomenuo košarkaša Nikolu Jokića i njegovu braću, Janka Tipsarevića, Mirka Vasiljevića, Darka Tanaskovića.

...shiit has hit the fan.....

Sto ne nadje nekog koga Srbi vole?

Smeće debelo