Jump to content

Najvredniji igrač

Featured Replies

On 17. 10. 2023. at 11:37, spaceploitator said:

generalno nije lose , minus markanen i marculjonis i mora jos jedan da ispadne jer janis. u kom univerzumu nije u prvih 5? dupli mvp, sampion i jasno glavni igrac ekipe, 50 poena u bese odlucujucoj tekmi finala, defanzivni mvp?

Ne bih javno o bas svim kriterijumima... 

• Replies 3.4k
  • Views 198.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A dobro, nemojte osudjivati unapred, mozda ga drze u saci nekim snimcima gde je intiman sa konjima ili tako nesto, sigurno postoji dobar razlog zasto ne demantuje

• Znaju svi koji su glasali ko je najkvalitetniji košarkaš sa srpskim pasošem i ko je najviše postigao prošle godine, nisu baš toliki retardi, ali su umesto da glasaju po automatizmu izabrali da iskažu

Posted Images

On 18. 10. 2023. at 11:40, goofs said:

Ne znam ko/kako je rangirao, onako na prvi pogled bih samo rekao da je Luka trenutno precenjen (nije iskljuceno da dogura do te pozicije na kraju) i Vlade potcenjen.

Ima i ova zanimljiva lista sa nekim vrlo interesantnim imenima :D 

https://www.ranker.com/list/famous-basketball-players-from-serbia/ranker-nba

fali pete maravich ;)

jedna od ludjih stvari koje sam skoro/ikada video, na temu sporta :D 

Edited by Guuundogan

Jednog dana ce mozda i biti tacno u slucaju sinova Paula Georgea ili Terrence Rossa, ako stignu do NBA.

Ne znam ko/kako je rangirao

Pa vidis da se glasa, mozes za svakoga da kliknes strelicu gore ili dole, odnosno narod je rangirao, zato su i te liste nidje veze.

Nije narod glasao, bar ne tako, jer recimo debeli ima 7,500 glasova na petom mestu, a ispod njega Steve Nash sa 12,000. Te strelice su kao like/dislike, da li podrzavas neciji izbor na datoj poziciji. Uostalom pise kod prvog za njih "Agree or Disagree?"

Ne znam ko/kako je rangirao, onako na prvi pogled bih samo rekao da je Luka trenutno precenjen (nije iskljuceno da dogura do te pozicije na kraju) i Vlade potcenjen.

Ima i ova zanimljiva lista sa nekim vrlo interesantnim imenima :D 

https://www.ranker.com/list/famous-basketball-players-from-serbia/ranker-nba

#29 :lolol:

edit: DeMarcus Nelson koga mrzi da skroluje po listi

Edited by bios

On 18. 10. 2023. at 10:53, Eleniko said:

zanimljiva lista, najbolji belci u nba

najvredniji je za sada 5, može da pređe westa i možda stocktona i uđe u top3

https://www.ranker.com/list/white-nba-players-list/ranker-nba 

Kyle Corver ispred Kerra, Divca, Dragica… Toliko o listi.

A primećujem i da su zaboravili da je Dražen igrao u toj ligi. Čini mi se da ni Kukoča ne videh. 

Edited by ducca

Da, ladno. Nema ni Radje ni Giriceka ni Sarica. Ovo je neki susjedomrzitelj sklapao. Ili misli da su oni tamnoputi.

Vidim da nedostaju Detlef Šrempf i Uve Blab.

On 18. 10. 2023. at 17:56, BWA said:

Vidim da nedostaju Detlef Šrempf i Uve Blab.

Detlef je 28. 

Opet je pocela kampanja protiv debelog na ESPN-u, kako nema sanse da uzme MVP titulu. Cuj Jason Tatum za MVP-ija:laugh: