Jump to content
IGNORED

Najvredniji igrač

theanswer

Recommended Posts

Posted

Ne gledam te grafikone, verovatno mi samo iz tog razloga jos nije najbolji svih vremena kao vecini vas ovde :fantom:

Posted

Loze te, to je Milicicev grafikon i poredjenje sa igracima Denvera.

• +1 1
Posted
On 10. 10. 2023. at 11:48, Venom said:

Nema ništa subjektivno u tome da ni Manu ni Gasol nikad nisu bili prve opcije u ekipi koja je osvojila titulu. Gasol je imao jedno vreme sasvim solidne ekipe u Memphisu, pa nisu nikad bili ništa više od solidnog plej-of tima. Ako već tražiš nekog neameričkog igrača gde Jokić još mora da rilja, to je Dirk. Mada je i njega po rezultatima dostigao, jedino je pitanje da li će to moći da radi 20 godina kao Dirk ili ne. 

Ako vec pricamo/poredimo Manua i Gasola sa nasim Nidzom, a u kontekstu price o neamerickim kosarkasima, eto prave prilike da ja pljucnem mojih 5 centi glede najboljih petorki. Mnogi se nece sloziti, ali moje su pa ih volim.

prva - Doncic, Drazen, Kukoc, Dirk, Jokic

druga - Marculjonis, Djinobili, Markanen(Stojakovic), Gasol, Sabonis

• -1 1
Posted

Peđa svakako i dalje ispred Laurija i možda Toni Parker u drugu.

Ostalo sve pet.

Posted

Peja ima oko 100 plejof utakmica, Lauri tačno 0.

• +1 3
Posted

Pa dobro, napisao je čovek da on tako voli. Ako se već traže rupe u zakonu, Janis je skoro celu rupu zauzeo. 

• +1 2
Posted (edited)
On 14. 10. 2023. at 11:18, nahbar said:

Ako vec pricamo/poredimo Manua i Gasola sa nasim Nidzom, a u kontekstu price o neamerickim kosarkasima, eto prave prilike da ja pljucnem mojih 5 centi glede najboljih petorki. Mnogi se nece sloziti, ali moje su pa ih volim.

prva - Doncic, Drazen, Kukoc, Dirk, Jokic

druga - Marculjonis, Djinobili, Markanen(Stojakovic), Gasol, Sabonis

generalno nije lose , minus markanen i marculjonis i mora jos jedan da ispadne jer janis. u kom univerzumu nije u prvih 5? dupli mvp, sampion i jasno glavni igrac ekipe, 50 poena u bese odlucujucoj tekmi finala, defanzivni mvp?

Edited by spaceploitator