Zli Gli Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 Ne gledam te grafikone, verovatno mi samo iz tog razloga jos nije najbolji svih vremena kao vecini vas ovde
precog Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 Loze te, to je Milicicev grafikon i poredjenje sa igracima Denvera. 1
nahbar Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 On 10. 10. 2023. at 11:48, Venom said: Nema ništa subjektivno u tome da ni Manu ni Gasol nikad nisu bili prve opcije u ekipi koja je osvojila titulu. Gasol je imao jedno vreme sasvim solidne ekipe u Memphisu, pa nisu nikad bili ništa više od solidnog plej-of tima. Ako već tražiš nekog neameričkog igrača gde Jokić još mora da rilja, to je Dirk. Mada je i njega po rezultatima dostigao, jedino je pitanje da li će to moći da radi 20 godina kao Dirk ili ne. Ako vec pricamo/poredimo Manua i Gasola sa nasim Nidzom, a u kontekstu price o neamerickim kosarkasima, eto prave prilike da ja pljucnem mojih 5 centi glede najboljih petorki. Mnogi se nece sloziti, ali moje su pa ih volim. prva - Doncic, Drazen, Kukoc, Dirk, Jokic druga - Marculjonis, Djinobili, Markanen(Stojakovic), Gasol, Sabonis 1
Milošica Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 Peđa svakako i dalje ispred Laurija i možda Toni Parker u drugu. Ostalo sve pet.
goofs Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 Peja ima oko 100 plejof utakmica, Lauri tačno 0. 3
kralj Posted October 14, 2023 Posted October 14, 2023 Pa dobro, napisao je čovek da on tako voli. Ako se već traže rupe u zakonu, Janis je skoro celu rupu zauzeo. 2
booyaka Posted October 15, 2023 Posted October 15, 2023 https://www.instagram.com/p/CyZqUA4OjBO/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Jimmy Kowalski Posted October 16, 2023 Posted October 16, 2023 Jokić igra za Srbiju na Olimpijskim igrama 1 3
Hele Posted October 16, 2023 Posted October 16, 2023 3 hours ago, Jimmy Kowalski said: Jokić igra za Srbiju na Olimpijskim igrama Idu izbori...
spaceploitator Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 (edited) On 14. 10. 2023. at 11:18, nahbar said: Ako vec pricamo/poredimo Manua i Gasola sa nasim Nidzom, a u kontekstu price o neamerickim kosarkasima, eto prave prilike da ja pljucnem mojih 5 centi glede najboljih petorki. Mnogi se nece sloziti, ali moje su pa ih volim. prva - Doncic, Drazen, Kukoc, Dirk, Jokic druga - Marculjonis, Djinobili, Markanen(Stojakovic), Gasol, Sabonis generalno nije lose , minus markanen i marculjonis i mora jos jedan da ispadne jer janis. u kom univerzumu nije u prvih 5? dupli mvp, sampion i jasno glavni igrac ekipe, 50 poena u bese odlucujucoj tekmi finala, defanzivni mvp? Edited October 17, 2023 by spaceploitator
Recommended Posts