Jump to content
IGNORED

Najvredniji igrač

theanswer

Recommended Posts

Posted

Ke vidime na kraju, kad se račun piše

Posted
3 minutes ago, Filozof manijak said:

Kad se pogledaju Dankanovi uspesi i nagrade, tek se onda vidi koliko je Jokić daleko od njega,

Al jbg, naš je pa smo malo biassed, štono kažu stranci :D

Strečuješ. Naravno da je Dankan ispred ali je to njegov nivo za poredjenje. Naročito jer Debeli ima srebro na Olimpijadi, a Timmy samo bronzu. :fantom:

• +1 2
Posted
Just now, Filozof manijak said:

Ke vidime na kraju, kad se račun piše

Na kraju može samo da stigne Dankana.

Posted
1 minute ago, Amos said:

Strečuješ. Naravno da je Dankan ispred ali je to njegov nivo za poredjenje. Naročito jer Debeli ima srebro na Olimpijadi, a Timmy samo bronzu. :fantom:

Ma, Venom je ionako poredio ulogu u timu prilikom osvajanja prstena. 

Posted

A ja upoređujem celokupne karijere

Posted

Na pravom si putu, poređenje sa Dankanom još i ima smisla.

• Haha 1
Posted (edited)

sa Dirkom, valjda si mislio da kažeš?

kao da ne postoji košarka i van NBA 

Edited by Filozof manijak
Posted

Živ nisam da saznam kako li se Dirk kotira.

Posted
15 minutes ago, Filozof manijak said:

Kad se pogledaju Dankanovi uspesi i nagrade, tek se onda vidi koliko je Jokić daleko od njega,

Al jbg, naš je pa smo malo biassed, štono kažu stranci :D

Naravno da je još daleko od njega. Ali to mu je domet i s njim će se porediti kad mu se završi karijera. A ne s Gasolom. I možda ili verovatno neće biti bolji od Duncana, ali već sad je bolji od Gasola. Toliko od mene.

• +1 3
Posted

Ne slažem se, toliko i od mene

Posted

prokleti jr holden... toliko i od mene :D

• Haha 1
Posted

Kad god pomisliš da ne može više besmislenije od merenja na temu Đoković-Nadal-Federer neko se seti da pita a gde je Jokić u odnosu na Dirka, Janisa, Gasola... Ajmo još jedan krug! 50 dinara žeton!

• +1 2
  • Haha 1
Posted
2 hours ago, Filozof manijak said:

Moja poenta ej da Konjušar tek treba da rilja da bi bi dostigao karijeru jednog Manua, npr. Ili starijeg Gasola

Naglasak na karijeru.

Tako je, jer i Manu i Gasol predstavljaju drzave koje imaju priblizan broj stanovnika kao i Srbija te im je podjednako tesko da osvajaju zlata. Prosto kvalitet saigraca im je gotovo identican kao Jokicu.

Posted
46 minutes ago, Venom said:

Naravno da je još daleko od njega. Ali to mu je domet i s njim će se porediti kad mu se završi karijera. A ne s Gasolom. I možda ili verovatno neće biti bolji od Duncana, ali već sad je bolji od Gasola. Toliko od mene.

Zašto ne bi bio bolji od Dankana, ili barem tu negde, iako je, naravno, uvek nezahvalno porediti?

Posle svega što smo videli, izgleda da se i dalje ne ceni virtuoznost debelog konjušara. Kako ne kontate da čovek ima malo bolju odbranu, bio bi praktično savršen košarkaš? Oborio je milion rekorda, postavio neke nenormalne statistike. Ne postoji segment igre u kome nije dobar, a ima još stvari koje ga čine totalno posebnim i neviđenim. 

Posted

Zato sto je Dankan otprilike najbolja 4ka u istoriji lige. Nije flashy igrac kao MJ23 i Medzik i Bird, ali je po dostignucima apsolutno tu negde.

• +1 3