Venom Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 1 minute ago, Filozof manijak said: Nikad neće to dostići jer nema mentalitet ubice koji su navedeni imali, to je ta neka stvar koja (po meni) nedostaje Jokiću, zbog čega i jeste vrlo specifičan igrač. Nemam kristalnu kuglu, pa nemam šta da komentarišem. Sasvim je moguće da ih neće dostići i u tome nema ništa sramno. Ali nemaju ni Gasol ni Manu šta da traže u poređenjima s njim, ma koliko i sami bili legendarni igrači. Postoje različite vrste legendi, Jokić je onaj najviši nivo, Gasol to nije, nije ni Manu. Samo šta će biti, sve to smo slušali i pre ove godine - budži statistiku, ali nikad neće ništa osvojiti. Pa smo videli kako su ti komentari prošli. Ja bih bio oprezniji. 2
Filozof manijak Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 7 minutes ago, Venom said: Ali nemaju ni Gasol ni Manu šta da traže u poređenjima s njim, ma koliko i sami bili legendarni igrači. Postoje različite vrste legendi, Jokić je onaj najviši nivo, Gasol to nije, nije ni Manu. Ovo su naša subjektivna mišljenja, i tvoje i moje. Jokić može biti najviši nivo, ali je, po meni, daleko je još od toga. I nije još prevazišao ovu dvojicu.
Guuundogan Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 jokic da l' je ubica (pricamo iskljucivo o nba naravno ) , ima prilike da pokaze... ne bih mu ja to jos uvek oduzimao, iako je po nekim karakteristikama najveca flegma ikada. sto se najevropljanin diskusija tice za sad su liga za sebe dirk i jokic, pa i janis po svemu mora biti tu iako mozda ja licno ne bih njega u ovu kategoriju gasol, parker i manu su mi po peak performancu ipak ispod... ali opet, manu mi je od ove trojice prosto legenda za stepenik vise, fenomenalan na mnogo nacina... na kraju posta, valjda moze da se zakljuci kolko su sve ove diskusije i poredjenja besmislena... ziveo forum! 2
Filozof manijak Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 Just now, Guuundogan said: na kraju posta, valjda moze da se zakljuci kolko su sve ove diskusije i poredjenja besmislena... ziveo forum! zato i obožavamo da ih vodimo
Venom Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 4 minutes ago, Filozof manijak said: Ovo su naša subjektivna mišljenja, i tvoje i moje. Jokić može biti najviši nivo, ali je, po meni, daleko je još od toga. I nije još prevazišao ovu dvojicu. Nema ništa subjektivno u tome da ni Manu ni Gasol nikad nisu bili prve opcije u ekipi koja je osvojila titulu. Gasol je imao jedno vreme sasvim solidne ekipe u Memphisu, pa nisu nikad bili ništa više od solidnog plej-of tima. Ako već tražiš nekog neameričkog igrača gde Jokić još mora da rilja, to je Dirk. Mada je i njega po rezultatima dostigao, jedino je pitanje da li će to moći da radi 20 godina kao Dirk ili ne.
Filozof manijak Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 8 minutes ago, Venom said: Nema ništa subjektivno u tome da ni Manu ni Gasol nikad nisu bili prve opcije u ekipi koja je osvojila titulu. Sve 5, samo što u mom koordinantnom sistemu ovaj argument uopšte ne nosi toliku težinu kao što se ovde provlači. Ne može se osvojiti titula ni bez prve, ni bez druge opcije, čak ni bez treće opcije ekipe. Košarka je još timski sport
Amos Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 1 minute ago, Filozof manijak said: Sve 5, samo što u mom koordinantnom sistemu ovaj argument uopšte ne nosi toliku težinu kao što se ovde provlači. Ne može se osvojiti titula ni bez prve, ni bez druge opcije, čak ni bez treće opcije ekipe. Košarka je još timski sport Sve u svemu, jači argument za njih u odnosu na njega su reprezentativni uspesi. To navedeš i svi ima da zaćute, bolje nego praviti ove vratolomije koje je već oborio mvp nagradama i titulom. 1
Venom Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 1 minute ago, Filozof manijak said: Sve 5, samo što u mom koordinantnom sistemu ovaj argument uopšte ne nosi toliku težinu kao što se ovde provlači. Ne može se osvojiti titula ni bez prve, ni bez druge opcije, čak ni bez treće opcije ekipe. Košarka je još timski sport Propustio si samo da primetiš da to niko ne spori, kao ni to da su svi navedeni bili fenomenalni igrači. Ali ako pričaš o tome gde je ko na nekoj rang listi, onda je Jokićevo poređenje Duncan, a ne Manu. 2
Hele Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 (edited) 1 hour ago, Zli Gli said: De si hele, sto godina. Sta mislis ti, koliko bi zlatnih medalja sa reprezentacijom (ali da bude ubeddljivo najzasluzniji) osvojio svemocni Jokic da mu me trnu jaja? Da li bi uzeo sve ili samo 90% ? 2017. bi probio barijeru da nikad nije uzeo zlato, ne bi bas bio ubedljivo najzasluzniji, ali bi bio MVP. 2019. ga ne bi Salo onako tretirao da je tu bio tu i 2017. i da je dosao 100% spreman, odmah bi bio postavljen kao lider repstacije i tu bi palo jos jedno zlato. 2021. bi isli direktno na OI, ali bi doslo do nekog zasicenja, Jokic bi vukao, ali bi Salo bio izuzetno sujetan i desio bi se debakl i uzeli bi cetvrto mesto i Salo bi dao ostavku. 2022. bi se desilo to sto se desilo. 2023. bi lagano uzeli zlato sa Jokicem kao MVP-em i ubedljivo najzasluznijim. Edited October 10, 2023 by Hele
kralj Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 Ni ludi Argentinci ne bi stavili Manua pre Jokića.... I posle treba da igra za narod
Guuundogan Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 (edited) mislim da gresis, i ludi i neloodi Argentinci sigurno bi i postoji razlog za to... Edited October 10, 2023 by Guuundogan
Filozof manijak Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 Naravno da greši, to je naš kralj - kralj nesuvislih izjava
Filozof manijak Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 Kad se pogledaju Dankanovi uspesi i nagrade, tek se onda vidi koliko je Jokić daleko od njega, Al jbg, naš je pa smo malo biassed, štono kažu stranci
kralj Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 Ma karikiram, ima i tamo pristrasnih i neobjektivnih i više nego ovde, samo što teraju na svoju vodenicu, a ne uzvodno. Jokić (i Janis) su nivo iznad. To niko živ ne dovodi u pitanje.
kralj Posted October 10, 2023 Posted October 10, 2023 2 minutes ago, Filozof manijak said: Kad se pogledaju Dankanovi uspesi i nagrade, tek se onda vidi koliko je Jokić daleko od njega, Al jbg, naš je pa smo malo biassed, štono kažu stranci Naravno da je daleko, ali je značajno bliži nego Manu Jokiću.
Recommended Posts