April Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Koju ti utakmicu gledaš prijatelju? Hoćeš da kažeš da nisi čuo skandiranje Ratku Mladiću?Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk Link to comment
theanswer Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Just now, April said: Hoćeš da kažeš da nisi čuo skandiranje Ratku Mladiću? Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk Čuo sam. Šta skandiraju i rade ovi drugi? Link to comment
BWA Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Pa prosto je. Treba isprazniti obe problematične tribine. 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 2 minutes ago, cartman said: Ovo je ustvari jedan u nizu poraza države. ovo je poenta nisu u stanju da organizuju jebenu fudbalsku utakmicu. fss, zajednica prvoligaša, mup… Link to comment
jorma shparga Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 a da kompromisno vicu : Mladicu pederu ? Link to comment
Kreator Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Jel ovo neka smrdljiva fora da se igra novi meč jer je igrano samo 63 minuta?????? Jebem li vam mater smrdljivu !!! Link to comment
Tresko Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Ala rade telefoni. Čeka se šta će šef da naredi. Link to comment
copkillah Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 upravo viđen Čegi u kadru Link to comment
April Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Ovi što gadjaju sa zapada nisu klošari, oni ne jebu majku, sportski se ponašaju? Ne, najbolje da im na provociranje Mladićem odgovore sa peace and loveSent from my Moto G (5S) using Tapatalk Link to comment
cartman Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Meni najviše ide na kurac režija Arene. Slučajno da ne snime nešto što bi mogli šefovi da im zamere I sad kad isprazne tribinu šta treba uraditi ako padne jedna stvar sa zapada na klupu Partizana? Link to comment
red star forever Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Neka se utakmica prekine i registruje 3:0 za NP. Previše ste mi se rastrcali ove sezone.. Link to comment
theanswer Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 2 minutes ago, April said: Ne, najbolje da im na provociranje Mladićem odgovore sa peace and love Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk Beži bre, nemoj da me zajebavaš. Link to comment
Kreator Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 1 minute ago, cartman said: Meni najviše ide na kurac režija Arene. Slučajno da ne snime nešto što bi mogli šefovi da im zamere I sad kad isprazne tribinu šta treba uraditi ako padne jedna stvar sa zapada na klupu Partizana? Pa ništa. Moraće Stanoje i ekipa da izađu u pancirima i da završe meč. Link to comment
theanswer Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 2 minutes ago, copkillah said: upravo viđen Čegi u kadru Ovaj ćelavi što je pričao dole sa delegatom ili kim već je veza policije i navijača. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 jbt nisu prekidali kad su bacali topovske udare obmotane ekserima 1 Link to comment
Recommended Posts