J.R. Cash Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: da zabeležimo zeki 1 asistenciju Posle one sramote u Sociju, vratio se u regularni ovosesonski mode. Mobilan je, nudi se, upotrebljiv je kad imamo posed. Jedino sto jos nije dobio duel ove godine.
Kreator Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 2 minutes ago, J.R. Cash said: Posle one sramote u Sociju, vratio se u regularni ovosesonski mode. Mobilan je, nudi se, upotrebljiv je kad imamo posed. Jedino sto jos nije dobio duel ove godine. Jeste dobio jedan duel večeras. Video sam. Ok je Jojić danas. Piše se asistencija, imao je i par dobrih dodavanja.
napadaj Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 (edited) Čekaj bre, ovi skandiraju Ratko Mladić? Pa jebo im pas mater, ja mislio da seru po degeneriku... Edited August 8, 2021 by napadaj
Kreator Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 0 - 3 dosta je. Sudija sviraj kraj ako ti se pesme sa tribina ne sviđaju.
cartman Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 Za ovakve svinjarije i treba da se drakonski kažnjavaju svi odgovorni
J.R. Cash Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 (edited) 6 minutes ago, napadaj said: Čekaj bre, ovi skandiraju Ratko Mladić? Pa jebo im pas mater, ja mislio da seru po degeneriku... Ma odmah se videlo da nije prekidao zbog skandiranja zvalavom. Zapad je opstio s familijom nase klupe, a ko zna sta Vucieve falange skandiraju. Sigurno nista normalno. Edited August 8, 2021 by J.R. Cash
Kreator Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 Pa neka isprazne deo tribina gde su ti navijači Partizana (vučićevci). Ali neka isprazne i glavnu tribinu koja gađa našu klupu i jebe nam mater konstantno. 1
BWA Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 U ovom Pazaru stalno neki cirkus. Sreća nije sezona petardi.
Recommended Posts