J.R. Cash Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: da zabeležimo zeki 1 asistenciju Posle one sramote u Sociju, vratio se u regularni ovosesonski mode. Mobilan je, nudi se, upotrebljiv je kad imamo posed. Jedino sto jos nije dobio duel ove godine. Link to comment
Tresko Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Al ga je zategao Urošević, svaka čast. Projektil. Link to comment
Kreator Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 2 minutes ago, J.R. Cash said: Posle one sramote u Sociju, vratio se u regularni ovosesonski mode. Mobilan je, nudi se, upotrebljiv je kad imamo posed. Jedino sto jos nije dobio duel ove godine. Jeste dobio jedan duel večeras. Video sam. Ok je Jojić danas. Piše se asistencija, imao je i par dobrih dodavanja. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 gde je zaplet? Link to comment
napadaj Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 (edited) Čekaj bre, ovi skandiraju Ratko Mladić? Pa jebo im pas mater, ja mislio da seru po degeneriku... Edited August 8, 2021 by napadaj Link to comment
Kreator Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 0 - 3 dosta je. Sudija sviraj kraj ako ti se pesme sa tribina ne sviđaju. Link to comment
Azdaja Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Uzeće nam bodove, samo gledajte. Link to comment
cartman Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Za ovakve svinjarije i treba da se drakonski kažnjavaju svi odgovorni Link to comment
J.R. Cash Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 (edited) 6 minutes ago, napadaj said: Čekaj bre, ovi skandiraju Ratko Mladić? Pa jebo im pas mater, ja mislio da seru po degeneriku... Ma odmah se videlo da nije prekidao zbog skandiranja zvalavom. Zapad je opstio s familijom nase klupe, a ko zna sta Vucieve falange skandiraju. Sigurno nista normalno. Edited August 8, 2021 by J.R. Cash Link to comment
Kreator Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Pa neka isprazne deo tribina gde su ti navijači Partizana (vučićevci). Ali neka isprazne i glavnu tribinu koja gađa našu klupu i jebe nam mater konstantno. 1 Link to comment
BWA Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 U ovom Pazaru stalno neki cirkus. Sreća nije sezona petardi. Link to comment
Recommended Posts