ZokiAsov Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 Ovo nije vise bunker stanoje, ovo je nova i poboljsana verzija. Napasce od prvog minuta kao vojvodinu i proleter
Kreator Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 Vratio se Milan Lukač. Da li će odmah medju stative u Sočiju? Kao rešili smo pitanje golmana ...Ok je Lukač ali ima 35 godina. Ne znam da li ima iste reflekse kao nekada.? Sad još dva štopera i jedan polivalentni napadač .. pa onda možete Miljkovića. https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1513595/Golman-Milan-Lukac-se-vratio-u-Paritzan-odbranio-je-dva-penala-Zvezdi-u-derbiju.html
BWA Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 Gledao sam ovaj Soči protiv nekog Akmata. Dobili su taj izrazito dosadan meč (suvišno je napominjati da nisam pogledao cijelu utakmicu) i meh, onako. Dosadna ekipa, trkačka, forsiraju neki presing, tuku... Nisu ništa bolji, to je sigurno.
Godfrey Posted August 3, 2021 Posted August 3, 2021 27 minutes ago, BWA said: Dosadna ekipa, trkačka, forsiraju neki presing, tuku... Pa klasična ruska ekipa (naravno, kada je napunjena domaćim igračima, a ne Brazilcima) Jesam gledao Soči više puta, uz sve ovo što si rekao, dodao bih da nema tu neke kreacije, ali "pucaju" iz svih mogućih pozicija. Kao u basketu - ako ih krene, jebi ga...a ako ih ne krene, naši su. Treba se pobiti, inače smo najebali. Prihvatiti dosadan i ružan fudbal i iskoristiti te retke momente da se kreira nešto, jer ih bar u kreaciji koljemo. 2
mozzer Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 Veceras duel Noboa-Nathko koji je igrao u Rusiji 8 godina, 3 godine sa Noboom u Rubinu. Deda moze da obezbedi jos 2 lagodne godine u FKP veceras i za 7 dana ako ga nadigra... A ako bude bas frka da udje madjionicar oko 71.min, ne znam ni da li je u Protokolu...
kud u maglu Simoviću Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 (edited) 0:2 pantara, riki Edited August 5, 2021 by kud u maglu Simoviću 1
Kreator Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 1 hour ago, mozzer said: Veceras duel Noboa-Nathko koji je igrao u Rusiji 8 godina, 3 godine sa Noboom u Rubinu. Deda moze da obezbedi jos 2 lagodne godine u FKP veceras i za 7 dana ako ga nadigra... A ako bude bas frka da udje madjionicar oko 71.min, ne znam ni da li je u Protokolu... Na Sumu se odavno ne računa. Traže mu klub a do tada neće igrati.
copkillah Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 De ste groblje, vratio sam se iz domovine, nisam obišao grob predsednika ali mi se njegov duh javio i rekao da prolazimo! 6 1
mozzer Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 1 hour ago, BlackGeorge said: Na Sumu se odavno ne računa. Traže mu klub a do tada neće igrati. Aha. Onda na neku foru da izmuljamo X....
Milošica Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 Popović – Živković, Vujačin, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Marković, Natho, Pantić – Rikardo Ajmo polako...
April Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 Na praznom stadionu čuju se gledaoci?Pa, mene je sad sramota. Skotovi.Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk
Recommended Posts