August 3, 20213 yr Ovo nije vise bunker stanoje, ovo je nova i poboljsana verzija. Napasce od prvog minuta kao vojvodinu i proleter
August 3, 20213 yr Vratio se Milan Lukač. Da li će odmah medju stative u Sočiju? Kao rešili smo pitanje golmana ...Ok je Lukač ali ima 35 godina. Ne znam da li ima iste reflekse kao nekada.? Sad još dva štopera i jedan polivalentni napadač .. pa onda možete Miljkovića. https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1513595/Golman-Milan-Lukac-se-vratio-u-Paritzan-odbranio-je-dva-penala-Zvezdi-u-derbiju.html
August 3, 20213 yr Gledao sam ovaj Soči protiv nekog Akmata. Dobili su taj izrazito dosadan meč (suvišno je napominjati da nisam pogledao cijelu utakmicu) i meh, onako. Dosadna ekipa, trkačka, forsiraju neki presing, tuku... Nisu ništa bolji, to je sigurno.
August 3, 20213 yr 27 minutes ago, BWA said: Dosadna ekipa, trkačka, forsiraju neki presing, tuku... Pa klasična ruska ekipa (naravno, kada je napunjena domaćim igračima, a ne Brazilcima) Jesam gledao Soči više puta, uz sve ovo što si rekao, dodao bih da nema tu neke kreacije, ali "pucaju" iz svih mogućih pozicija. Kao u basketu - ako ih krene, jebi ga...a ako ih ne krene, naši su. Treba se pobiti, inače smo najebali. Prihvatiti dosadan i ružan fudbal i iskoristiti te retke momente da se kreira nešto, jer ih bar u kreaciji koljemo.
August 5, 20213 yr Veceras duel Noboa-Nathko koji je igrao u Rusiji 8 godina, 3 godine sa Noboom u Rubinu. Deda moze da obezbedi jos 2 lagodne godine u FKP veceras i za 7 dana ako ga nadigra... A ako bude bas frka da udje madjionicar oko 71.min, ne znam ni da li je u Protokolu...
August 5, 20213 yr 1 hour ago, mozzer said: Veceras duel Noboa-Nathko koji je igrao u Rusiji 8 godina, 3 godine sa Noboom u Rubinu. Deda moze da obezbedi jos 2 lagodne godine u FKP veceras i za 7 dana ako ga nadigra... A ako bude bas frka da udje madjionicar oko 71.min, ne znam ni da li je u Protokolu... Na Sumu se odavno ne računa. Traže mu klub a do tada neće igrati.
August 5, 20213 yr De ste groblje, vratio sam se iz domovine, nisam obišao grob predsednika ali mi se njegov duh javio i rekao da prolazimo!
August 5, 20213 yr 1 hour ago, BlackGeorge said: Na Sumu se odavno ne računa. Traže mu klub a do tada neće igrati. Aha. Onda na neku foru da izmuljamo X....
August 5, 20213 yr Popović – Živković, Vujačin, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Marković, Natho, Pantić – Rikardo Ajmo polako...
August 5, 20213 yr Na praznom stadionu čuju se gledaoci?Pa, mene je sad sramota. Skotovi.Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk