bradilko Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 da nam natko sedi na klupi a najbolji nam je igrac. to moze samo ova budalesina stanojevic 1
kud u maglu Simoviću Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 ne bih voleo ilića da vidim sada na klupi partizana, ima vremena za njega ne smeju onakve šanse da se maše, jbg šutiraš pretvaranje na prazan gol i očekuješ pobedu, teško da može da prođe u prošlom derbiju je ljopac zajebao stanoja, sad mu nije prošla fora. ne verujem da bi natko doneo prednost da je ranije ušao, nije nam tu škripalo rikarda su komplet zatvorili i onda te(ta) šanse(a) na kraju zapadne mlađanom terziću i on usere nikad igrač terza 2
gone fishing Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 6 minutes ago, ZokiAsov said: Sta reci, nismo bili losi toliko veceras koliko smo odvratni bili prosli derbi. Tu je stanoje podbacio najgrdje, ako smo uvek mogli da igramo egal sa njima mogli smo i tad. Isti igraci, isto sve a to poluvreme nam se tim raspao sve sa onim nesrecnim popovicem ko da je preko plota bio gvardiola a ne ovi tuznici kako isto kada se 3 dana pred prethodni derbi igrao revanš sa spartom u kome su se naši bespotrebno istrošili kada su se u zadnjih 20 min branili sa igračem manje 1
ZokiAsov Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 5 minutes ago, gone fishing said: kako isto kada se 3 dana pred prethodni derbi igrao revanš sa spartom u kome su se naši bespotrebno istrošili kada su se u zadnjih 20 min branili sa igračem manje Okej ako je to resilo da ne mogu profesionalni sportisti da odigraju dve bitne utakmice u tri dana. Pre ce biti da je tu psiha presudila...
Tresko Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 Jojić kao i na svakoj utakmici najgori na terenu. Terzić i ovako kak je danas bio loš, 100 puta bolji od bosanskog Bebeta. Najgori od svih ova jajara na klupi. Najlošiji trener koji je ikad sedeo na klupi Partizana. Mrš!
gone fishing Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 3 minutes ago, ZokiAsov said: Okej ako je to resilo da ne mogu profesionalni sportisti da odigraju dve bitne utakmice u tri dana. Pre ce biti da je tu psiha presudila... nama je to bila 5 tekma u 15 dana, nikada pfc nije imao stamine za takve nizove mečeva, jbg na kraju će kiks brage da uzme prvo mesto u onoj smešnoj grupi nas koštati titule, naravoučenije je da se ubuduće ispada još u grupnoj fazi kako bi se očuvale šanse za titulu na proleće
Bogotac Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 Stanojevic ce da se pobije sa novinarima Izgoreo 1
kud u maglu Simoviću Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 (edited) 24 minutes ago, bradilko said: da nam natko sedi na klupi a najbolji nam je igrac a da je ušao?! e onda bi onaj pacov srnić dobio priliku za svoj primarni zadatak da se zalepi za njega i sitnim kljuckanjem izbaci iz koloseka, pri tom komotno žrtvujući karton za tim. i ostatak tima bi im se presložio pa ne bi ovako pogubljeno delovali na terenu(pogotovu u prvom poluvremenu) kao kada je on bio dezorganizator igre. tu ciglu smo kupili prošli put ja nathka mnogo gotivim al je njegova mladost prošla odavno, pitanje je da li on ima snage i za 30 minuta u ovakvoj utakmici ne zameram ništa stanoju danas, imali smo šansu, i to kakvu, i nismo je iskoristili, retko kad se dogodi da dva puta na utakmici imaš prazan gol ispred sebe Edited April 16, 2022 by kud u maglu Simoviću 2
ZokiAsov Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 7 minutes ago, gone fishing said: nama je to bila 5 tekma u 15 dana, nikada pfc nije imao stamine za takve nizove mečeva, jbg na kraju će kiks brage da uzme prvo mesto u onoj smešnoj grupi nas koštati titule, naravoučenije je da se ubuduće ispada još u grupnoj fazi kako bi se očuvale šanse za titulu na proleće Kako god bilo, nama utakmica sezone nije bila sparta, fejnord nego ta prva prolecna sa ciganima. Ja realno postujem sve sto je samrok uradio sa ovom grupom gradjana. Pogotovo u kupu lepe brene, ali tu je fejlovao ozbiljno. Trebalo je samo da ne izgubi, a ekipa mu je delovala krajnje amaterski tad 1
ZokiAsov Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 5 minutes ago, twisted said: posebno mi je drago da je miletić izdominirao Ovo mu je najbolja utakmica u zivotu bila. Kolko je pokidao u prvom poluvremenu, jaci od van dajka je bio
Ted Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 ahm.....čitajući komentare, bio je još jedan derbi dela smoranina znači ne moram da gledam snimak.
April Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 Ja odavno pišem da je Zvezda 1 bušan kurton kad preko puta ima 11 muškaracaSamo treba da se pobiješ sa njima - kad sam video kako Urošević lomi Sanoga posle onog starta na Marku Jevtoviću, znao sam da smo danas spremni, ali Stanoje je hrabriji na konferencijama za štampu, nego kad treba da rizikuje u derbiju, pa su izmene kasnile pola sata. 3
Tunguz Posted April 16, 2022 Posted April 16, 2022 (edited) 10 minutes ago, Ted said: ahm.....čitajući komentare, bio je još jedan derbi dela smoranina znači ne moram da gledam snimak. Pa nije bas bio smor. Sibanje do kraja, samo sto smo mi imali glavu i rep, a oni bili potpuno razbijeni i obezglavljeni. Nedostajale su dve pravilne kretnje, jedan dobar pas u akcijama iz prvog, nesto srece i Terzic na stadionu. Da smo im ga dali, ne bi se sastavili do sledeceg Đurđevdana. Edited April 16, 2022 by Tunguz 1
Recommended Posts