Jump to content
IGNORED

FK Partiza 2021/22

shimpu

Recommended Posts

Posted

Počeli da otežu
Valjanje i baklje

Što bih voleo da im turimo u nadoknadi

• +1 1
Posted

lazar koji pokušava modrićtm pas

:lolol:

Posted

mene bole pička za titulu, žao mi je samo što nismo ovakav pristup imali na prvom derbiju

• +1 2
  • Hvala 2
Posted

Terzic ubedljivo najlosiji u timu. Ovo je lako mogao biti crveni. 

Posted

Da mi neko kaže što nisu mogli ovako da se bore prosli derbi.

Jebi ga.

• +1 1
Posted

Ubacuje najboljeg igrača u 87. minutu :ziga:

Posted

Nemamo taj kvalitet da im ga damo, možemo da zapretimo al fali kvaliteta. Jebi ga. Dobro smo se borili do kraja. 

• +1 1
Posted

florentino očekivano čuva remi :isuse:

Posted

Ali kakve izmene radi ovaj glupan, pa to je nevidjeno nešto.:D Odlazi bre u pičku materinu još večeras.

Posted

Što se mene tiče, Stanoje, da se ne ljubimo...

Sale Ilić slobodan

Posted

Dobre su ove Stanojeve izmjene u nadoknadi, samo što ih je trebalo uraditi jedno pola sata ranije. Kad je Rikardo lipsao mi više nismo igrali ništa.

Ovo što je Terzić igrao večeras ulazi u konkurenciju za najgori performans u derbiju ikad. 

Sa ovakvim timom puna kapa za ovu sezonu.

Posted

1-2 u šutevima na gol i ne zna se koji je od tih šuteva bio gori.

Ovo je najizvikaniji derbi u Evropi, nema ničeg goreg za gledati. Najbolje je svirati kraj čim i jedni i drugi pokažu koreografije na tribinama.

• +1 7
Posted

Sta reci, nismo bili losi toliko veceras koliko smo odvratni bili prosli derbi. Tu je stanoje podbacio najgrdje, ako smo uvek mogli da igramo egal sa njima mogli smo i tad. Isti igraci, isto sve a to poluvreme nam se tim raspao sve sa onim nesrecnim popovicem ko da je preko plota bio gvardiola a ne ovi tuznici 

• +1 2
Posted

Kulturishka * koliko treba * Konferens * pozdrav Druzji Grobarima sirom Sveta *

• Hvala 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...