Tresko Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 Inače, Skupština Grada Beograda je dala hitnu donaciju FK Vučić u iznosu od 5 miliona EUR za drugi deo sezone. Partizanu naravno ni banke. 1
kud u maglu Simoviću Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 to je zato što su i danas vikali vučiću pederu
mozzer Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 46 minutes ago, Tresko said: Inače, Skupština Grada Beograda je dala hitnu donaciju FK Vučić u iznosu od 5 miliona EUR za drugi deo sezone. Partizanu naravno ni banke. Ovo ozbiljno? Gde si video?
Tresko Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 33 minutes ago, mozzer said: Ovo ozbiljno? Gde si video? U aktima gradske skupštine: 2 1
mozzer Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 33 minutes ago, Tresko said: U aktima gradske skupštine: Hvala. Ako je ovo istina onda stvarno vise nema smisla pricati o domacem prvenstvu..... dok se ne srusi ova vlast
Constantin Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 Hvala. Ako je ovo istina onda stvarno vise nema smisla pricati o domacem prvenstvu..... dok se ne srusi ova vlastSutra....zaoštri olovku i na sabajle.. 6
mozzer Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 13 minutes ago, Constantin said: 17 minutes ago, mozzer said: Hvala. Ako je ovo istina onda stvarno vise nema smisla pricati o domacem prvenstvu..... dok se ne srusi ova vlast Sutra....zaoštri olovku i na sabajle.. Podrazumeva se, prvo to pa pijaca. Ja se stvarno nadam za Bgd. Sretno i vama Nislije 1
Constantin Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 Podrazumeva se, prvo to pa pijaca. Ja se stvarno nadam za Bgd. Sretno i vama Nislije [emoji4] Ja nemam veliku nadu i uzdam se u prestonicu....od nekud mora da se zakotrlja. 3
SNARC Posted April 3, 2022 Posted April 3, 2022 Jesam pristrasan..ali ovo vredi bar 0,7 Bajkove torte..ili neko misli drugacije ? 4
SNARC Posted April 3, 2022 Posted April 3, 2022 3 minutes ago, Milošica said: Cak je i ljigavije, jer je onako suptilno. Diskutabilno...tamo je mladi Bajkovic nasmejan vozdigao tortu..ovde je tekst podmetnut ispod slike.. Zato 0,7. 2
Mark Rothko Posted April 3, 2022 Posted April 3, 2022 A mislili smo da posle Đure Frizure ne može gore... Žreb u Kataru, tamo Bora Milutinović i Mateus, čitaju se njihove biografije, pominje Partizan. I onda ti realnost zvizne šamarčinu, klub nam vode Vazura, Vučela i ostala gamad. 5
kud u maglu Simoviću Posted April 3, 2022 Posted April 3, 2022 1 hour ago, SNARC said: Diskutabilno...tamo je mladi Bajkovic nasmejan vozdigao tortu..ovde je tekst podmetnut ispod slike.. Zato 0,7. 0.66 mister je to uspeo da ublaži i da ne izgleda tako jadno, ipak nije isto kad to objavi bot sa insta naloga i kad izjavi alenatore nismo isti 2 1
DCI Banks Posted April 3, 2022 Posted April 3, 2022 Mislim da je mnogo vaznija informacija o 5m eur iz GRADSKOG budgeta. Hvala Tresko za info. 1 2
Recommended Posts