Ratamahatta Posted March 29, 2022 Posted March 29, 2022 Nisu mi jasni ti likovi kojima karijera krene u ambis s 24 godine. Jebes mi mater ako Jojara i Markovic nisu bili duplo bolji prvi put kad su bili, a nisu ni sad matori. Lola je isto najbolji bio prvi put, ova sad treca iteracija je... Da moze da overi zdravstvenu. Babirlo je valjao jedino u OFK i Vozdovcu kad je vadio kitu na narod.
Tresko Posted March 29, 2022 Posted March 29, 2022 4 hours ago, mozzer said: Niko ne komentarise da je ponudjen novi ugovor Yoyi uz smanjenje primanja za 20% - uskladjeno sa krizom i situacijom? Za sada drugi igrac kome se produzava ugovor (ako pristane) posle Nemanje Stevanovica... Ja sam za... jos neka zver tipa ovih iz Fejenorda na sredini... Ivice jel citas.... Pa jebote..............samo 20% smanjenja. Treba da mu ponude ugovor gde će on plaćati 10.000 EUR mesečno da igra. On je i prvi put kad je bio u Partizanu bio goli kurac od igrača, a sad je još gori. Držimo pesnice da će da odbije, iako mi je strepnja dublja od nade. 1
Ted Posted March 29, 2022 Posted March 29, 2022 (edited) uopšte ne bi bilo loše da igramo Lepu Brenu i naredne sezone. za LŠ/LE nema šanse da napravimo konkurentan tim. za Brenu nam isto treba bolji roster nego sadašnji, ali hajde, to je negde u granicama mogućeg. ako se dobro iskoristi prelazni rok i odustane od politike rehabilitacije bivših plus što naredne sezone branimo solidan broj bodova, pa bi bilo dobro da igramo negde gde te bodove možemo i skupiti. što znači da nam na bi prijala neka jebačka grupa LE da osvojimo bod na šest utakmica. a ove sezone je baš bilo nezgodnih i jakih grupa u LE Edited March 29, 2022 by Ted 3
Mark Rothko Posted March 31, 2022 Posted March 31, 2022 Piksi nam sređuje X u Nišu. Koristi slavljeničku atmosferu jer će se slaviti nečiji 6. rođendan. Nama ostaje samo da pobedimo Orbanovce i eto nas opet na čelu. 2 1 4
ZokiAsov Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 Stanoje na treskovo insistiranje pocinje sa holenderom u srcu napada. TSC bolje da ne izlaze nego da izgube sluzbenim rezultatom 1 1
Tresko Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 Početi utakmicu sa Lutovcem i Holenderom u igri. I igraš bunker i na kontre protiv TSC-a. Holender apsolutni antifudbaler, ne zna ni osnovne kretnje. Lutovac hahaha. Sad u drugom poluvremenu će da uvede svog omiljenog Joića(serem mu se u usta) i bosanskog Bebeta, čisto da tanji živce svima koji gledaju utakmicu. 1
twisted Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 ponekad se pitam čime te hrane kad si tako pun mržnje 1
MiddleClass Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 2 minutes ago, April said: VAR ne radi, oprošten nam penal, Terza na aparatima Opet? Ili mislis na ono sa kraja prvog?
April Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 Opet? Ili mislis na ono sa kraja prvog? Ono s kraja prvogPiksi završio u Pazovi 1
kud u maglu Simoviću Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 (edited) 43 minutes ago, April said: VAR ne radi proradio ne treba nam riki, kad je tu čaki Edited April 2, 2022 by kud u maglu Simoviću
April Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 proradio ne treba nam riki, kad je tu čaki Deca su nam danas bila groznaMilovanović i Bebeto očajni...Džoni, vrati se
Recommended Posts