SNARC Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 Imamo krater na sredini..toga smo svesni mi, nazalost i oni.
Kreator Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 (edited) Jedna od najočajnijih odbrana Partizana u zadnjih deset godina. Nema nijednog igrača da valja, bukvalno. Samo Zdjelar ispred njih. Ovo je plafon sa ovakvom truba odbranom u LK. A onom Joviću je Vučić vanbračni otac, garant! Edited March 10, 2022 by BlackGeorge
elementary Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 Dobar rezultat za Partizan ,ovi deluju mnogo bolje i brže. Mada im odbrana nije baš najbolja tako ima Partizan tu neku šansu za još neki gol.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk 1
Kreator Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 1 minute ago, elementary said: Dobar rezultat za Partizan ,ovi deluju mnogo bolje i brže. Mada im odbrana nije baš najbolja tako ima Partizan tu neku šansu za još neki gol. Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Džabe kad nam sredina ne postoji.
SNARC Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 So far so good..bolje od ovoga ne moze da bude. Da izvucemo X i da se sutamo u ljubicu od srece. Njihova desetka je verovatno najbolji igrac na terenu trenutno..proverih ga, momak ima 21 godinu..ne znam sto mi ne pravimo takve u Teleoptiku.
kud u maglu Simoviću Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 nemamo mi nikakav krater u odbrani, nego oni pritiskaju sa 10 igrača tamo gde treba totalni fudbal na b nivou nije ovo loše za sada, malo bolja koncentracija u napadu i da pevamo 1
Ted Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 inače, ovaj Fejnord igra baš onako kako bih ja voleo Partizan da igra što se nas tiče, bolje bi bilo da Natko nije dao gol ali da je ostao na terenu nego ovako. Jović je igrač manje, pa u kombinaciji sa odsustvom Rikija i Jojićem koji je igrač za domaće njive, teško će ovo da ide znači dve šanse im je majstor napravio za tri minuta, lagano smo mogli primiti golove u obe situacije. mislim, primili smo jedan alli je srećom poništen. užasna partija. 3
SNARC Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: nemamo mi nikakav krater u odbrani, nego oni pritiskaju sa 10 igrača tamo gde treba totalni fudbal na b nivou nije ovo loše za sada, malo bolja koncentracija u napadu i da pevamo U odbrani se krpi kako se ume i moze..i za sada drzi bure vodu..Ali zato sredinom gospodari Zeka magico, da nije par puta ujebao ne bi ga ni primetili da je na terenu.
Kreator Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 (edited) Jović je igrač manje za nas a igrač više u napadu za njih. Odlično otvara kontre. Jojića i Markovića stvarno ne bih komentarisao. Edited March 10, 2022 by BlackGeorge
Mark Rothko Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 E sad u drugom mi napadamo niz vetar. Jovića malo vratiti u sredinu, Markeca opet gurnuti napred, metnuće ga. Otrešćemo ih i bez Rikija i Natka. Ima li šanse da Strajnić nekad ode u penziju?
Jozef K. Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 Moje mišljenje je da je posle povrede Natka mogao da uvede nekog klasičnog veznog da pokuša da koliko toliko spreči njihovu dominaciju na sredini. Jojić loš, a i Jović nije bolji. 1
Ted Posted March 10, 2022 Posted March 10, 2022 inače moram da primetim, evo gledam sad Mocart, kako se u obe situacije koriste formulacije "pogrešili su igrači Partizana" i "pogrešila je odbrana". nije brate mili nego im je konkretan igrač poklonio dve šanse i šta je problem da se to napiše. siguran sam da bi pisalo da je to uradio Natko ili Menig npr. bilo bi uočeno bez greške i odmah imenovano. 1
Recommended Posts