kud u maglu Simoviću Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 mentalitet koji se usađuje u mlađim kategorijama sdcz. nema to veze sa rasizmom sem ako ne želiš nekog da navučeš i uopšte zašto skrećete sa teme, a tema je vladimir stojković za početak trebao si da banuješ one koji ga zovu mustafom, zato što je to rasizam
Nikodije Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 (edited) 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: mentalitet koji se usađuje u mlađim kategorijama sdcz. onda bolje da je napisao "maderaski mentalitet", a ne ciganski mentalitet koji se usadjuje u mladjim kategorijama zvuci opakije nego ciganski mentalitet, bar meni. Edited July 28, 2021 by Nikodije
Ted Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 (edited) "ciganski mentalitet" je sintagma za koju najiskrenije mislim da joj nema mesta na ovom forumu naravno, ovo je samo moja topla preporuka, pošto nemam nikakva ovalšćenja druge prirode. znam da zvuči kao da je Kon rekao, ali jbg, nije Kon nego Ted edit. sve navedeno stoji i za Mustafu.....i slične pojmove, izraze etc Edited July 28, 2021 by Ted 2
James Marshall Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Ne navlačim nikog, čisto da mi bi da vidim u kom pravcu ovo ide. Znači varijacija na temu "jedno brdo, dva univerzuma" patkometrija, plus optužba da se radi na indoktrinaciji djece. Još ako može pojašnjenje šta je "zvezdaški mentalitet"
Ted Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 ne protivim se pojašnjenju.....ali ako moze na nekom drugom topiku
johan nagel Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 7 minutes ago, James Marshall said: Još ako može pojašnjenje šta je "zvezdaški mentalitet" Не може. 1
levi Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 12 minutes ago, James Marshall said: Još ako može pojašnjenje šta je "zvezdaški mentalitet" Ciganisanje
theanswer Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 11 minutes ago, James Marshall said: Ne navlačim nikog, čisto da mi bi da vidim u kom pravcu ovo ide. Znači varijacija na temu "jedno brdo, dva univerzuma" patkometrija, plus optužba da se radi na indoktrinaciji djece. Još ako može pojašnjenje šta je "zvezdaški mentalitet" 1
James Marshall Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Eto, još ja dam čovjeku priliku da pojasni, i opet ne valja.
theanswer Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 (edited) Ladno si banovao čoveka za ovo, pa kako te bre nije sramota??? Ovo je jedan od bednijih poteza u istoriji foruma bukvalno. Edited July 28, 2021 by theanswer 5
James Marshall Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Za ciganski mentalitet (i to je uvrijedio igrača sopstvenog kluba time)? Ne budalesaj, to je ogavno po više osnova. 2
theanswer Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 (edited) Prso si bukvalno. Edited July 28, 2021 by theanswer
Lezilebovich Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 6 minutes ago, James Marshall said: Eto, još ja dam čovjeku priliku da pojasni, i opet ne valja. Banovao si ga što ti je napisao "ne može" . Pri tome, nisam siguran ni da si ga pitao kao moderator - boldovano ili kako se to već radi. Ovako ti je odgovorio kao forumašu i popio ban. Ako je tolerisan Mustafa 10 godina, jedan "ciganski mentalitet" je mogao biti samo obrisan i warnovan 3
James Marshall Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Just now, Lezilebovich said: Banovao si ga što ti je napisao "ne može" . Pri tome, nisam siguran ni da si ga pitao kao moderator - boldovano ili kako se to već radi. Ovako ti je odgovorio kao forumašu i popio ban. Ako je tolerisan Mustafa 10 godina, jedan "ciganski mentalitet" je mogao biti samo obrisan i warnovan Nije samo to, a i rekli smo da ćemo smanjiti brisanje, a kažnjavati patkometriju. Naravno da nije zbog "ne može" već sam dao čovjeku priliku da objasni "ciganski mentalitet" izjavu. To "godinama ste tolerisali", da ne vraćamo priču, reportujte to Mustafa, pa ćemo vidjeti. 1
Nikodije Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 (edited) razumem da kums ima veci kredit nego ovaj johan, ali za ovaj "mentalitet koji se usadjuje u mladjim kategorijama sdcz" morao je da prodje barem jednako kao johan. ciganski mentalitet moze da prodje kao obicna benigna patkometrija, a ovo kumsovo je zlo. Edited July 28, 2021 by Nikodije 2 1
Recommended Posts