Godfrey Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 (edited) 17.03. je revanš, a oni 20.03. igraju protiv Ajaksa u Amsterdamu, to će im svakako biti daleko važniji meč. Edited February 25, 2022 by Godfrey 2
mozzer Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 U Grupi Fejenord 4-2-0, 2 puta dobili Union Berlin, svi rezultati uglavnom na 1 gol razlike.... ajde videcemo... Nedelja.
Mark Rothko Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 Leicester City vs Rennes Marseille vs Basel PAOK vs Gent Vitesse vs AS Roma PSV Eindhoven vs Copenhagen Slavia Praha vs LASK Bodø/Glimt vs AZ Alkmaar Partizan vs Feyenoord Kako izgleda Tirana u proleće?
Lancia Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 3 minutes ago, Mark Rothko said: Leicester City vs Rennes Marseille vs Basel PAOK vs Gent Vitesse vs AS Roma PSV Eindhoven vs Copenhagen Slavia Praha vs LASK Bodø/Glimt vs AZ Alkmaar Partizan vs Feyenoord Kako izgleda Tirana u proleće? Otkud 4 nizozemska kluba ovde? nista ja ne razumem ova takmicenja.
kokota Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 Koliko je lepo ovo proleće kad je svaka utakmica moguće gostovanje bez da se ide u centralnu Aziju. Prolazimo. 1
Profesionalac Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 17 minutes ago, Lancia said: Otkud 4 nizozemska kluba ovde? nista ja ne razumem ova takmicenja. PSV ispao u kvalifikacijama za LŠ, pa ispao iz grupe LE. AZ ispao samo iz grupe LE, ova dva preostala su valjda od početka u LK. 1
johan nagel Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 Далеко од тога да смо прошли добро а посебно је морало боље кад су нам остали Фајенорд, Аз, Копенхаген и Ласк. Само Рома и Рен су били потенцијално зајебанији противници од њих реално а то што смо без Рикарда у првом мечу нам још додатно смањује шансе. Али шта је ту је ионако немамо некакав императив пролаза шта буде биће сад је буквално битније првенство. 1
gone fishing Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 az i fejnord su bili pobednici svojih grupa u kupu lepe brene, dok je vitese zauzeo 2 mesto, psv je zauzeo 3 mesto u grupi le...
Kreator Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 Protivnik u rangu Sparte, možda malo jači. Mi smo blagi favorit u ovom dvomeču ali se nadam da će mediji tvrditi suprotno. Jedna pobeda i jedan remi, moja prognoza. Rešiće i ove Stanoje sa Vltave. 2
mozzer Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 21 minutes ago, BlackGeorge said: Protivnik u rangu Sparte, možda malo jači. Mi smo blagi favorit u ovom dvomeču ali se nadam da će mediji tvrditi suprotno. Jedna pobeda i jedan remi, moja prognoza. Rešiće i ove Stanoje sa Vltave. Uh Djordje voleo bih da je tako.... mislim da su jaci ali super je da je prva tekma u Bgd.... inace zanimljivo Sparta je u grupi LE pobedila Rangers kuci 1:0 u gostima izgubila 0:2... bila je 3.u Grupi i igrala sa nama.... Rangers 2.u Grupi i prosao Borusiju D koja je dosla iz LS.... Prve kvote: 1 2.70 X 3.40 2 2.60..... To Qualify mi 2.45 Fejenord 1.55.... pa nije lose za pocetak Najcuveniji igraci koji su nastupali za Fejenord (osim Babinja): Van Hojdonk, Van Bronkhorst (sada trener Rangersa ako se ne varam), legendarni Dirk Kuyt, pa Henrik Larsson, Roy Makaay, Robin van Persie, Ronald Koeman i za kraj Ruud Gullit i jedan jedini Johan..... Dakle bice Spektakl 1
*edited by mod Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 Bice dobra tekma, logicno je da su oni favoriti ali nije kao da ce biti evropska senzacija ako ih izbacimo.
Kreator Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 20 minutes ago, mozzer said: Uh Djordje voleo bih da je tako.... mislim da su jaci ali super je da je prva tekma u Bgd.... inace zanimljivo Sparta je u grupi LE pobedila Rangers kuci 1:0 u gostima izgubila 0:2... bila je 3.u Grupi i igrala sa nama.... Rangers 2.u Grupi i prosao Borusiju D koja je dosla iz LS.... Prve kvote: 1 2.70 X 3.40 2 2.60..... To Qualify mi 2.45 Fejenord 1.55.... pa nije lose za pocetak Najcuveniji igraci koji su nastupali za Fejenord (osim Babinja): Van Hojdonk, Van Bronkhorst (sada trener Rangersa ako se ne varam), legendarni Dirk Kuyt, pa Henrik Larsson, Roy Makaay, Robin van Persie, Ronald Koeman i za kraj Ruud Gullit i jedan jedini Johan..... Dakle bice Spektakl Opet smo zadnji izvučeni kao i protiv Sparte i opet nas je njihov trener sjebao kao i Spartin. Ovo definitivno nije slučajnost. Vidimo se u Tirani. 1
mozzer Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 16 minutes ago, *edited by mod said: Bice dobra tekma, logicno je da su oni favoriti ali nije kao da ce biti evropska senzacija ako ih izbacimo. Slazem se. Za starije ljubitelje fudbala: za Fejenord (zvezda severa) od 1984-1986 nastupao i legendarni Johnny Rep...
Recommended Posts