mozzer Posted February 24, 2022 Posted February 24, 2022 Predivno vece na stadionu. Sjajno navijanje i odlicna predstava crno belih. SER i ekipa daruju 18 finala Konferensa. Samo ne PSV. Dajte Romu. Bilo opasno navijanje i strasno pozitivna atmosfera.... Sutra zreb pa nedelja... 3 3
Lord Stef Posted February 24, 2022 Posted February 24, 2022 Svi su jaci od nas, jedino LASK nemam pojma kako izgleda. Daj Kopenhagen, nesto mi u glavi da smo dobro prolazili sa severnjacima
Mark Rothko Posted February 24, 2022 Posted February 24, 2022 Samo ne Ren, ostalo možemo da bijemo. Što bih voleo da nam ponovo dođe Gent. A i sa Murinjom imamo neke neraščišćene račune. 1
bags Posted February 24, 2022 Posted February 24, 2022 38 minutes ago, Lord Stef said: jedino LASK nemam pojma kako izgleda. Ja sam gledao na TV-u 3,4 njihove utakmice i solidan su raspad. Nikakva kreativnost u timu. Mislim da bi bili u donjoj polovini nase lige. 2
DCI Banks Posted February 24, 2022 Posted February 24, 2022 Grobarijada se nastavlja! Avangarda Napred! Rikardo preduzetnik godine!!! EEdmou crno bela druzja! 5
Profesionalac Posted February 24, 2022 Posted February 24, 2022 Eto ljudi, posle 17 godina i Dnjepra, ponovo smo eliminisali nekoga u Evropi nakon grupe. Jeste LK, ali je lep osećaj . Sjajna, pozitivna atmosfera na stadionu, praćena uraganskim početkom naših momaka za mirniji nastavak meča. Stanoje fenomenalno postavio meč. Šteta za Vujačin(?) gol, jel bio ofsajd? To bi u potpunosti ubilo utakmicu i relaksiralo i naše momke i smirilo Čehe. Sudija govedo opasno, znao sam još kad je dao žuti Rikardu u 5.minutu da će da pravi sranja. Na kraju se potpuno pogubio, kod one gužve Jevtoviću je na random dao žuti. Ćelavi se izvukao, na finjaka je zalepio jednu šljagu . Ne pamtim jednu ovako slinavu (kao da su sa Pirineja ) ekipu, u oba meča su se valjali, tražili penale, reklamirali laktove i udarce u lice i na kraju samo Riki dobije žuti za simuliranje . Sad može Roma ili AZ. Epizoda vraćanje dugova 5
*edited by mod Posted February 24, 2022 Posted February 24, 2022 2 hours ago, ZokiAsov said: Svi ovde znaju da sam ljubitelj lika i idela ser aleksa od samroka, al sto nije vadio rikarda kad je vec imo zuti, koji mu je bugarin izmislio... Rekao je mlada je plan bio da ga zameni za koji minut i da ga je upozorio na žuti ali JBG okliznuo se. Odlično navijanje, fino popunjen stadion, fenomenalna igra. Jedino ta dva bezvezvna žuta. Ali dobro i u Pragu smo ga dali bez Rikija, moraćemo i protiv LASKa tako. 1
Azdaja Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 Lask, Kopenhagen, Bazel moje tri skromne želje. Izbacujemo Murinja posle pa u finalu na Francuze.
twisted Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 nismo skoro išli u rim. da vidimo svetla velegrada. još imam dilemu, avion ili road trip
ZokiAsov Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 Moze Roma, murinjo je ispusena mustikla ispreskako bi ga stanoje gore nego vrbu. Ne znam samo da l bi nas pustili da odemo na tekmu
Azdaja Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 Može da se ide u Italiju, pustili nas bez problema od skora, al mislim da Žozo ne bi na nas.
Ted Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 žreb je u 13.00h https://www.uefa.com/uefaeuropaconferenceleague/news/026f-13be65cf3dca-50da34369662-1000--last-16-draw-at-13-00-cet/
Recommended Posts