Popular Post ZokiAsov Posted February 24, 2022 Popular Post Posted February 24, 2022 Sto bi reko otac kad ga sin pita: cale da imas dve atomske bombe na koga bi bacio? Jednu na hrvate, drugu na albance? Otac odgovara: obe na bugare 2 2 7 2
Azdaja Posted February 24, 2022 Posted February 24, 2022 Odlučili smo žalosnog Vrbu. Neka mu malo za Plzenj. Znam da je treće takmičenje po kvalitetu ali sudije bi mogle biti bolje. Svaka čast momcima. 1
Ted Posted February 24, 2022 Posted February 24, 2022 a dobro, nismo ni po kvalitetu za prvu jakosnu skupinu takmičenje je super i treba gurati što se dalje može odlična uvertira za derbi, izbačeni Česi, dobijene obe tekme u lingnogu. još derbi i bio bi savršen ciklus
kud u maglu Simoviću Posted February 24, 2022 Posted February 24, 2022 sad sam video prvi karton za rikarda bugarine jebo te hristo bonev 2
nautilus Posted February 24, 2022 Posted February 24, 2022 4 minutes ago, ZokiAsov said: Sto bi reko otac kad ga sin pita: cale da imas dve atomske bombe na koga bi bacio? Jednu na hrvate, drugu na albance? Otac odgovara: obe na bugare Znas zasto Poljaci odgovaraju da bi prije ratovali sa Nemcima nego sa Rusima? Business before pleasure. 1 1
Lord Stef Posted February 24, 2022 Posted February 24, 2022 Sudija crko majci na rodjendan Prvo poluvreme je bilo mozda i najbolje u ovoj sezoni, posle smo krenuli defanzivno, pa crveni Rikardu i jebi ga. Izvlacenje sutra u koliko, 12, 1? 1
Kreator Posted February 24, 2022 Posted February 24, 2022 1 hour ago, BlackGeorge said: Hoćemo li novi nadimak za Stanoja? Stanoje grof od Vltave? Ili Višehradski osvajač? Imamo li nekog navijača Partizana iz Češke? Da kumuje novom nadimku.
kud u maglu Simoviću Posted February 24, 2022 Posted February 24, 2022 da mi je samo znati kako smo uspeli da se unervozimo i skoro veresiju da napravimo 25 minuta pre kraja pri laganom vođstvu i rešenom dvomeču bukvalno smo se raspali
MocaVukotic Posted February 24, 2022 Posted February 24, 2022 Na stranu sudija debil, po vecini ovih zutih kartona se vidi kolko su nam igraci glupi ko kurac, bar trojica su molili da im se da zuti, jebem vam mater tupavu! Inace, jos jednom smo pokazali da smo u stanju da useremo svaku utakmicu koju dobro odigramo, pa dokle jebote... I daj vise tog holendera u staro gvozdje, i ove klince jovica i terzica teraj ih u picku materinu, jetru mi pojedose
Mark Rothko Posted February 24, 2022 Posted February 24, 2022 Riki sledeću ne igra, nema ko da mu čuva decu. 1
Ratamahatta Posted February 24, 2022 Posted February 24, 2022 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: da mi je samo znati kako smo uspeli da se unervozimo i skoro veresiju da napravimo 25 minuta pre kraja pri laganom vođstvu i rešenom dvomeču bukvalno smo se raspali U prvom poluvremenu ste ih uhvatili u presing k'o anakonde, 90 minuta toga moze samo Siti da izdrzi.
MocaVukotic Posted February 24, 2022 Posted February 24, 2022 Inace, ovo je stanojevic dobio vrbu pre svega. I ideja da ih pusti da igraju, a mi da cekamo kontre u drugom, nije bila losa, imali smo par izlazaka pred golmana, moglo je da pukne ko videoton 4
ZokiAsov Posted February 24, 2022 Posted February 24, 2022 Svi ovde znaju da sam ljubitelj lika i idela ser aleksa od samroka, al sto nije vadio rikarda kad je vec imo zuti, koji mu je bugarin izmislio...
Ted Posted February 24, 2022 Posted February 24, 2022 Roma, Gent, LASK-, AZ Alkmar, Fejnord, Kopenhagen, Ren i Bazel
Recommended Posts