Jump to content

FK Partiza 2021/22

Featured Replies

Ne gledam, nadam se da sa tribina masovno napušavaju narkomana

Kakva golcina cudesnog deke jojica

Odlicna igra danas.

Jeste Radnicki slab, ali bas se vidi motivacija kod nasih.

Edited by Milošica

spori ritam bend, ali sasvim dovoljno za sigurnih 2-0. gledamo da se ne umaramo previše, što je i logično, s obzirom da u četvrtak i nedelju dolaze ozbiljni protivnici

Edited by Ted

On 20. 2. 2022. at 12:57, April said:

Debeli Džigi promašio penal.

Važno da je pretio Zvezdi po novinama.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Najveca stetocina koja je ikada igrala u FKP

Zelim mu sve najbolje ali samo sto dalje od FKP

Idemo na revans pa derbi. Samo kull i spremno. 

Jedini igrač ikada kojeg sam psovao čim primi loptu, šta god da uradi. Džukela rumena bezobrazna.

bilo je i nekoliko wtf. momenata.......oni plivanje Stevanovića posle kornera koje je lako moglo da bude gol za Rkg. i ona peta Meniga kad žive duše nema između njega i golmana i kad bi morala da ide lagana realizacija. kao da nije bio svestan da oko njega nema nikoga i da je udaljen par metara od golmana 

Edited by Ted

On 20. 2. 2022. at 15:25, napadaj said:

Jedini igrač ikada kojeg sam psovao čim primi loptu, šta god da uradi. Džukela rumena bezobrazna.

a babinjo?

On 20. 2. 2022. at 15:35, kud u maglu Simoviću said:

a babinjo?

Ma jok, nije mi bio toliko gadan kao ovaj

ne znam zašto se buni ovaj Vojo "U zmajevom gnezdu" Ubiparip........crveni ko vrata 

Ajde daj Baždara I Milovanovića

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Rkg igra 4-3-3, četvorica stoje na pet metara od svog gola, trojica na osam metara i ispred njih trojica (sad dvojica) na 12 metara od svog gola.

najbolji deo tekme je izjava Lalata posle tekme...........toliko je nenormalan da je zapravo simpatičan :D

Edited by Ted

Bas se vidi da ga uvrede sa tribina uopste ne doticu

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout