twisted Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2022&mm=02&dd=18&nav_id=2107090 1
Tresko Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 3 hours ago, napadaj said: Skinuo ga je ovaj baš dobro, čak i sadržaj. Fejsa čuva decu.
bags Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 Samo da dobijemo nekog normalnog u sledecem kolu, pa da ispadnemo kao ljudi. Bojim se da sa ovakvom igrom mozemo naj*ebati. 1
Ted Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 polako sa sledećim kolom, daleko je ovo od gotovog 1
Azdaja Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 Gazda Stanoe, baš sam zadovoljan. Kakvo vreme, javlja mi se tango... 2
kud u maglu Simoviću Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 a pre toga u nedelju lalatara i varjačić
April Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 (edited) Meni ono juče bilo odlično. Rokada strane u zadnjoj liniji pokazala da Vujačić mora da igra levo i da je loša sezona rezultat pogrešne pozicije. Takođe i Jevtara koji omogućava Zeki da igra na prirodnoj poziciji i ubrzava tranziciju; Fejsa može da menja Zeku, to je alternativa koju do sad nismo imali. Živković je rupetina na koju samo gubimo vreme, čak je i Miljkon bolji od njega. Neka dere domaće oranice dok se ne snađemo, desni bek nam je najkritičnije mesto u KKP. Neko je spomenuo da je sramota što Zdjelar nije kapiten. Podržavam i podižem za sramotu što Zdjelar njie standardni reprezentativac, svakako najbolji igrač u Srbiji trenutno. Doduše od Malog Dike velikog skauta repke bolje i nisam očekivao; on skautira mamlaze poput Rišaira Živkovića. Edited February 18, 2022 by April 3
kud u maglu Simoviću Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 21 minutes ago, April said: Meni ono juče bilo odlično. …Miljkon… plus je’an na ceo post al bih se malo osvrnou na miljkonovu igru sinoć. znam da je posle onog centaršuta kad je nabacio loptu na hradčane to deplasirano al ajd da taj detalj zanemarimo mimo toga miljkon je bio jako dobar u odbrani, držao je desnu stranu a i pravio smetnju u napadu i time pomagao kiselom da bude tzv opasnost, u drugom poluvremenu je već stanojeva genijalnost došla do izražaja pa smo promenili strane u napadu po kojima smo pretili. neka miljkona, ionako sa jevtarom možemo lagano da pređemo u tranziciju sa tri pozadi, plus čelavi miletić koji posle odrađenih priprema pokazuje znake života fejsaru da vidimo na čemu je pa da kombinujemo njega i jevtaru na dmc, a zdjelar može i box to box da igra, ako zanemoćaju tatko i zeka yo 3 2
Profesionalac Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 Saša Zdjelar u muzeju Partizanovog modernog stvaralaštva Možda joksa vidi trigonometrijske kretnje naše odbrane, ali ja u napadu vidim geometriju Lobačeskog
kud u maglu Simoviću Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 joksa hoće da bude božo koprivica pa gde si poš’o viljuškom na rusiju 1
Ted Posted February 18, 2022 Posted February 18, 2022 Krivična prijava protiv Vazure zbog odlaska Šćekića iz Partizana https://nova.rs/sport/fudbal/vazura-krivicna-prijava-scekic-partizan-transfer/ Afera Šćekić u Poljskoj, podnete tužbe zbog transfera https://nova.rs/sport/fudbal/scekic-partizan-transfer-tuzba-fifa-prijava-poljska/ samo da se ogradim, nisam ja podneo krivičnu prijavu.
Recommended Posts