Redoran Posted February 16, 2022 Posted February 16, 2022 Neko će se epski raspasti, sad da li oni ili mi. Ali ne verujem u mrtvu trku do samog kraja. 1
kud u maglu Simoviću Posted February 16, 2022 Posted February 16, 2022 gledajući hajlajcetm iz ovih 180 min koje je odigrao protivnik bojim se da će se vaditi pištolji po terenu naprednjačka verzija 115. derbija nadam se da grešim 1 1 1
Ted Posted February 16, 2022 Posted February 16, 2022 šta ja znam, valjda sam se istripovao da sa ovakvim smećem koje vodi klub, neko/nešto (viša sila, nadbiće) nam neće dozvoliti da se provučemo sa titulom. manjkavost ove logike je očigledna. smeće je i na suprotnoj strani, pa bi isto trebalo da važi i tamo. a razne vrste smeća su i ranije bivale kod nas, ali nisam imao ovakav osećaj.
BWA Posted February 16, 2022 Posted February 16, 2022 Nema šanse da se raspadnemo. Tim je homogen, vrlo iskusan, motivisan i kompaktan. To ne znači nužno da ćemo osvojiti titulu, zbog činjenice da ovo zavisi od više faktora, ali da su nam šanse velike - jesu. 2
Tresko Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 7 hours ago, kud u maglu Simoviću said: gledajući hajlajcetm iz ovih 180 min koje je odigrao protivnik bojim se da će se vaditi pištolji po terenu naprednjačka verzija 115. derbija nadam se da grešim a vadice se i laseri. kad je vec ceo svet prestao da ih koristi, to je tek sad stiglo do naprednjackih talebana. A kad mu se igraci radnickog zale, sudija odmahuje sa onim 1 2
twisted Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 meni se i konačno do kosti ogadilo domaće prvenstvo / kup. onako da ceo tim zvezde i stručni štab da krene na štulića zato što je stavio prst na nos po datom golu i da sudija njemu da crveni zbog toga, ne može ni u tanzaniji. 8
Ted Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 jbg. dečko je pokazao disrespect prema jednom od stubova Srpstva (crkva, vojska, Zvezda). takvo ponašanje nije društveno prihvatljivo. a i prezime mu je sumnjivo, trebalo bi ispitati da nije Hrvat, ne daj Bože. tad bi skandal bio potpun. 1
Tresko Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 Ovo je već potpuno ludilo i bahatost. Valjda im je udarilo u glavu to što mogu sve i niko im ne sme ništa i sad samo očekujem da neko sa klupe njihove sledeći put utrči sa pendrekom i krene da mlati nekog protivničkog igrača koji se usudio da uradi nešto što im se ne svidja. 1
BWA Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 4 hours ago, Ted said: trebalo bi ispitati da nije Hrvat. Apsolutno. Mada, s obzirom da je nastupao za franjevce, pretpostavlja se da jeste, s tim da Stulic ima pravo da tu pretpostavku obara.
SNARC Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 Ako vise ne vazi pravilo gola u gostima, nasa su krila ozbiljno skracena.
Recommended Posts