Jump to content
IGNORED

FK Partiza 2021/22

shimpu

Recommended Posts

Stanoje koji vrišti na Markeca jer je probao da odigra pas Rikardu po zemlji, kaže nema igre. 

I stvarno nije je ni bilo. Radnički loš do zla boga mi eto bolji za koji centaršut i potez Rikarda koji je btw inače bio podjednako loš ko ostatak ekipe. 

Istina ostali su nasi momci duzni ljubiteljima fudbala, ali teren je stvarno bio ocajan. 

Sto kaze kolega iznad, samo nek pobedjuju pa ako ne mogu leprsavom igrom prihvaticemo i ovo

• +1 3

mislio sam da odgledam sad tekmu, ali vidim po komentarima da se igralo u brlogu a ne na terenu, tako da neću. tačno znam kako to izgleda i koliko nema veze sa fudbalom.

bitna je pobeda, bitno je da je Pop pretekao i da će biti u redu.

• +1 2
20 hours ago, theanswer said:

Može milion varova da bude uvedeno kad svaki sudija koji sudi ciganima samo smrtni slučaj svira kao faul u korist protivnika

Aj ne kukaj....

spacer.png

• Haha 7
2 hours ago, Constantin said:

Nije mozzere...ovo je "upijač"....u odbojku. :naughty: 

Opusti se Konstantine druze stari, prvo iscistite rupe u timu - Aksentijevic vam je rupetina... ali mladi Stuluc ce biti ok

Inace Sparta gubi u prvenstvu od Plzenja 1 2 kod kuce trenutno...

Opusti se Konstantine druze stari, prvo iscistite rupe u timu - Aksentijevic vam je rupetina... ali mladi Stuluc ce biti ok

Inace Sparta gubi u prvenstvu od Plzenja 1 2 kod kuce trenutno...
Ma mozzere da je Aksentije jedina rupa u timu, kolaj rabota, šuplje je na sve strane. Ovo oko ovog "penala" je čista zajebancija u čast ovih "inžinjera fudbala" što nikad od drveta ne vide šumu, i uvek njihovo govno miriše k'o dunja....kao, to su pravi navijači...ponedi vam se nema šta prigovoriti. Ono što ne valja je kod nas....
  • +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...