Jump to content
IGNORED

FK Partiza 2021/22

shimpu

Recommended Posts

Posted (edited)

Prolazimo prašku Spartu, a od titule se opraštamo u prva 3-4 kola.

Dobro se zna da se na ovim polusezonama pravi tim, ne samo za kraj ove sezone, već i za sledeću. Po prelaznom roku kod nas i konkurenta vidi se kakve su kome ambicije. Može Vučela da čestita i 1922, i 1923. i sve tako u nedogled, dok on uspešno radi posao za koji je postavljen mi titulu videti nećemo.

Dogodine prvak ide direktno u LŠ, pravimo tim za tu sezonu, dovodimo Fejsaru i Jevtaru i imamo jednog punoletnog napadača.

Edited by Mark Rothko
  • +1 1
Posted
58 minutes ago, Mark Rothko said:

Dogodine prvak ide direktno u LŠ, pravimo tim za tu sezonu, dovodimo Fejsaru i Jevtaru i imamo jednog punoletnog napadača.

Tu očekujem da će biti jedna epska sezona u kojoj će i VAR da pregori. Zato i mislim da ćemo se ove sezone dogegati do titule, upasti u LE a da onda Stanoje odlazi na naplatu i stiže neki Stolica ili sličan.

A za ovih pet utakmica verovatno će biti ispadanje na gol od Sparte, dobijanje boranije i bunker protiv Zvezde.

• +1 4
Posted

misliš da je tvorzić doveo prvog strelca norveškog prvenstva, desnog beka iz valensije i mladu nadu bajerna koju je platio 2,5 milke € da bi bio samo 2

- neće on odustati od titule, u evropi bi uz malo sreće na žrebu mogao do 1/4 finala a uz mnogo sreće, milojević nivoa usera sa ovim timom i do 1/2 finala le

Posted
2 minutes ago, gone fishing said:

misliš da je tvorzić doveo prvog strelca norveškog prvenstva, desnog beka iz valensije i mladu nadu bajerna koju je platio 2,5 milke € da bi bio samo 2

- neće on odustati od titule, u evropi bi uz malo sreće na žrebu mogao do 1/4 finala a uz mnogo sreće, milojević nivoa usera sa ovim timom i do 1/2 finala le

Neće odustati, ali se i mi nešto pitamo. Zato i kažem da ćemo se dogegati a ne lagano osvojiti. A Tereza će lako da se uteši naredne sezone kada su mi očekivanja da se plasiramo u neku grupu i da uludo ne potrošimo Saleta Kapitena.

Doduše jel beše rekao Terza da ide čim prvi put ne osvoje titulu? Mada će verovatno Piksi da bude kriv pa može i da ostane.

• Hvala 1
Posted

Slabo im je to sa pojačanjima, dok se oni uigraju, stigao prvi derbi koji je naša šansa. Ako je iskoristimo, a vreme je, drugi će biti samo formalnost.

U vezi pojačanja, više bih voleo da titulu uzmemo sa Milovanovićem, Baždarom i Terzićem nego da smo potrošili deset milki na ispušene muštikle iz Primere i Kalča.

• Hvala 1
Posted

Mi imamo izrazito iskusan tim.

Stanojević je uspio da od mediokriteta, propalih talenata i dječaka koji obećavaju stvori kompaktnu i homogenu cjelinu i to je nešto na čemu mu treba odati priznanje.

Tako da su šanse za titulu sasvim realne.

• +1 1
Posted (edited)

mislim da će se sve znati do tog 1. marta, što se nas tiče......dal smo pošli il smo došli 

drugi bitan datum može da bude 3. april. pošto u Nedođiji sve zavisi od onog odozgo (ne Boga) i on se pita za sve i u sve razume, od baždarenja strujomera, preko fudbala i košarke, rezervnih delova za kombajn do kosmičkih istraživanja, ako dođe do poremećaja Sile i Imperija se zaljulja, može da bude obrta koji sada nisu predvidivi

tako da, ako duh koji lebdi eventualno odlebdi, mogli bi sa njim da pođu i još neki, pa i ovi što su okuprilali fudbalse klubove

Edited by Ted
Posted

Jbg sad se vidi koliko veliki posao su oniTM uradili osvajanjem I mesta u grupi i u pogledu borbe za titulu. 3 utakmice vanrednog opterećenja u 10 dana za ekipu koja regularno igra takvu utakmicu igra u najboljem slučaju jednom u mesec dana je veliki hendikep.

Još ako upadnu neki produžeci sa aparatom, ekipa će biti fizički isceđena za derbi. Plus raspoloženje koje će da zavisi od rezultata. :unsure:

Posted
58 minutes ago, Ted said:

mislim da će se sve znati do tog 1. marta, što se nas tiče......dal smo pošli il smo došli 

drugi bitan datum može da bude 3. april. pošto u Nedođiji sve zavisi od onog odozgo (ne Boga) i on se pita za sve i u sve razume, od baždarenja strujomera, preko fudbala i košarke, rezervnih delova za kombajn do kosmičkih istraživanja, ako dođe do poremećaja Sile i Imperija se zaljulja, može da bude obrta koji sada nisu predvidivi

tako da, ako duh koji lebdi eventualno odlebdi, mogli bi sa njim da pođu i još neki, pa i ovi što su okuprilali fudbalse klubove

Ne bih da te razočaram ali neće psiho nigde da odleti 

Posted

499EE0FD-BEF4-4640-AC2D-0FD5C57F4988.thumb.jpeg.c8182861374263953addf66d67aa9f6a.jpeg

čair, 14:30 

Posted

Ja pročitah negde da je trener rekao da neće Živković i Urošević biti u razmatranju, navodno su povredjeni ??? Zajebao sam se ?

Posted

ovo je žurnal mislim

• +1 1
Posted
6 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

499EE0FD-BEF4-4640-AC2D-0FD5C57F4988.thumb.jpeg.c8182861374263953addf66d67aa9f6a.jpeg

čair, 14:30 

Pratice se! Jaki smo! 

Posted

mučeni pop

:sad:

bar golmana imamo na lageru

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...