Jump to content
IGNORED

FK Partiza 2021/22

shimpu

Recommended Posts

Posted

Sad se ne čuje ni ovaj lik što prenosi tekmu 

Posted

ma smanjili dripci

gledao sam metalac par min i od kada je počeo prenos iz ns sam  pojačao box za 50% sa 50 i nešto na max, a tv na 20 i nešto gde nikada nije skala

kad krene poluvreme pa počne da puca  kristal u regalu

Posted

Da da, ladno ubacuju snimljeno navijanje sa bubnjem na poseban kanal

Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk

Posted

svaka tribina peva neku svoju pesmu, tako zvuci, kombinuje banda

Posted (edited)

ma jok samo su neki spušteni na min a neki dignuti pa do gledaoca stiže potpuno iskrivljena audio slika

r

ko gleda preko box-a nek obrati pažnju na nivo tona kad krenu reklame na poluvremenu

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

čulo se "polu mađar..." u nekom trenutku. taman zgodno da se jna zaključa na par narednih tekmi..

Posted

Nisam gledao od početka, da li je istina da Arena pušta navijanje sa nekih utakmica od pre kad krene skandiranje? :lolol:

Posted
Just now, napadaj said:

Nisam gledao od početka, da li je istina da Arena pušta navijanje sa nekih utakmica od pre kad krene skandiranje? :lolol:

Meni deluje kao da je snimak, ali ko zna... Da nijednom za celo pouvreme ne bude 577 pedr mi je jako čudno...

Posted (edited)

bilo je na samom početku, al su odreagovali briznom munje i od tog trenutka se i komentator jedva čuje

e

da puštaju snimljeni zvuk bar bi se komentator ok čuo, a i taj ambijentalni žamor bi bio ok. ovako je sve kao da imaju čarapu na mikrofonu

a čulo se i 1/2 🇭🇺 1/2🇭🇷

Edited by kud u maglu Simoviću
  • +1 1
Posted (edited)

to su govna neopevana....kad bi se klima malo promenila i tron zaljuljao puštali bi isti ti likovi kajron sa Vučiću pederu

Edited by Ted
Posted

sad se ton sa stadiona uopšte ne čuje

:rolf:

što je sigurno, sigurno je

Posted

Al koliko ljudi mora da bude upregnuto da bi se smanjio duševni psihopaćenikov bol, pa to su hiljade ljudi na raznim pozicijama u državnom aparatu, mučeni tonac na Areni je samo jedan u nizu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...