Jump to content

FK Partiza 2021/22

Featured Replies

nije to samo 12 milki, već i 20% od naredne prodaje :happy:

- ali i vepar nije naivan, zna on da su pijani arapi preuzeli novi zamak i da će ako se super smederevac, pokaže dobro, iz novog zamka otići za 12 godina u neki al mudžahedin ili čikago vatrogasce :D

• Replies 5.9k
  • Views 289.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo, nije me mrzelo. Tačnije, jeste me mrzelo da odradim baš sve po tvojoj projektnoj dokumentaciji, tako da nisam zagledao u trenutne ugovore, zdravstvene biltene i dužničko-poverilačke odnose, već s

• I dok 2021. godina vene, dižem čašu dobrog viskija u vaše ime, moji grobarski saborci, i želim pre svega da vam se zahvalim jer smo zajedno na ovom topiću srčanili, navijali, bodrili, voleli klub crno

• Rusi kad su videli da Stanoje u 118 menja golmane samo im je glavi odzvanjala misao "jebote kakav je to golman sto ga sad uvodi garant skida penale ko lud" i tu smo dobili mec Genije psiholoskog rata

Posted Images

25 minutes ago, Nikodije said:

zasto, vlahovic je prodat za 2 miliona, i ovde su me ljudi ubedjivali da je to realna cifra.

Niko te nije ubeđivao da je to realna cifra, nego da je to modus operandi uprava FKP u poslednjih 15-20 godina.

16 minutes ago, gone fishing said:

nije to samo 12 milki, već i 20% od naredne prodaje :happy:

- ali i vepar nije naivan, zna on da su pijani arapi preuzeli novi zamak i da će ako se super smederevac, pokaže dobro, iz novog zamka otići za 12 godina u neki al mudžahedin ili čikago vatrogasce :D

zato će veprinjo umesto procenata da ubaci stavke: po 5 miliona za svaku PL njuke u narednih 5 godina, 7 milki za svaku LŠ i po 2 miliona za titulu naj-strelca. 

Да зајебемо те реномиране портале и њихове изворе, мали је по њима прешао пут од 6 до 12 милиона за једно послеподне, сутра ће вредети 24 овим темпом.

1 hour ago, Profesionalac said:

Niko te nije ubeđivao da je to realna cifra, nego da je to modus operandi uprava FKP u poslednjih 15-20 godina.

Tj. svih Uprava u fudbalskim klubovima u Srbiji ikada. Da li ce se ikada promeniti....

Nego bre dolazi Jeftara bre (javlja Ivovic iz Telegrafa)

D4C6C1C0-5F87-45E1-860F-4F75FEEF53C5.jpeg.a6a03582955bf6ad4766083e0cce7310.jpeg

Шћекић - Јевтовић фазон.

Мада је можда Јевтара за нијансу бољи играч, посебно ако је иоле напредовао у Турској а требало би.

Jevtović iz prvog boravka u  partizanu jeste malo bolji igrač od Šćekića, ali je bio mrtvo puvalo koliko je šćeka ratnik.

Nadam se da je dodatno napredovao igrački igrajući u za klasu jačem prvenstvu.

za 3 sezone u turskoj je odigrao 88 tekmi, dao 9 golova, imao još 3 asistencije, dobio 22 žuta i samo 1 crveni, vaistinu nije ratnik

pričao je redoran o jevtari, ako se ne varam reče da je bio solidan, a vrtelo se i po yt par lepih golova

dooooovodi

Pa najbolje da je prelazni rok okončan bez još jednog zadnjeg veznog.

Dobar je Jevtovic, ali i spor.

Znači imaćemo kornjaču i puža na poziciji koja je za Stanoja očigledno najbitnija u timu.

Sto je brzo, to je kuso.

Bolje spor, ali temeljan..

Ретко кад ће на терену бити заједно Фејса и Јевтовић као пар задњих везних капирам.

Јевтовић пружа могућност Станоју да га евентуално користи и као трећег штопера ако опет буде покушавао с три позади формацијом.

može da ima i brzinu ranjeg puža, ali ako ima brzutm loptu sporost se precrtava

naravno da je brzina jedan od najbitnijih faktora u fudbalu, ali za poziciju dmc-a nije u prve tri. fudbalska inteligencija, siguran pas i snaga su daleko bitniji

Šteta što se ovim potezom zatvara prostor Loli.

u ostalim vestima Alen Stavanović u IMT

znači lik je ladno igrao za Inter, Partizan, Carsko selo i IMT.......kakva jebačka karijera :ziga:

ako ode Milovanović, pa ja ne znam šta ću da gledam. baš me kupio sa ovih par tekmi i golova i jedva sam čekao da ga gledam.

nego bre, sa 12 milona funti možemo da vratimo svakoga ko je igrao u Partizanu u prethodnih desetak godina.....osim najboljih naravno, ali njih ne bi mogli da vratimo ni da imamo 220 miliona funti

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout