Azdaja Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 Nego šta je, ne igra se za ovaj klub džabe. Hehe hehe ako me razumete. 1
Tresko Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 Oće da dovodi Bata Djora Jr nekog centarhalfa ili će i dalje Budalčić i Somićanin da budu oslonci a Ostoja i Ćelavi Božur zamene. 1 1 1
BWA Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 3 hours ago, Tresko said: Oće da dovodi Bata Djora Jr nekog centarhalfa ili će i dalje Budalčić i Somićanin da budu oslonci a Ostoja i Ćelavi Božur zamene. U posljednje vrijeme ima fetiš na vezne igrače. Doduše, zadnje vezne ali to je to. 1
Ted Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 (edited) retko koji igrač kod Treska nema neki nadimak.....Bosanski Bebeto, Čelavi Božur, Somićanin......a Jojić ima više epiteta koji ne mogu da stanu baš u jedan nadimak, izgledalo bi kao puno ime nekog Brazilca (Sporinjo Budalesio Smotinjo de Beskorision) Edited January 28, 2022 by Ted 2
kud u maglu Simoviću Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 12 minutes ago, Ted said: retko koji igrač kod Treska nema neki nadimak.....Bosanski Bebeto, Čelavi Božur, Somićanin......a Jojić ima više epiteta koji ne mogu da stanu baš u jedan nadimak, izgledalo bi kao puno ime nekog Brazilca (Sporinjo Budalesio Smotinjo de Beskorision) a buzda, mada je to od mila buzdovan 1
Ted Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 čekaj, jel budza bio Fire Ožeg ili Ivanović Tresko da napravi neki rečnik/pojmovnik, ne valja ovako 1
kud u maglu Simoviću Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 ožeg je bio moron, a ivanović buzda ja sam zaboravio opet ko je bosanski bebeto
Jimmy Kowalski Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 39 minutes ago, Ted said: retko koji igrač kod Treska nema neki nadimak.....Bosanski Bebeto, Čelavi Božur, Somićanin......a Jojić ima više epiteta koji ne mogu da stanu baš u jedan nadimak, izgledalo bi kao puno ime nekog Brazilca (Sporinjo Budalesio Smotinjo de Beskorision) To im on tako tepa.. 1 1
kud u maglu Simoviću Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 ko kod ršuma ”aždaja svom cedu tepa nakazice moja lepa…” 1
Ted Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 (edited) Quote Partizan će pripreme u Beleku nastaviti bez Ivana Obradovića. Iskusni levi bek morao je da napusti tursko letovalište, kako bi otputovao u Nemačku i pokušao da sanira hronični problem sa povredom leđa, izvestio je portal Telegraf Isti medij je dodao da je nekadašnji reprezentativac Srbije dobio dozvolu trenera Aleksandra Stanojevića za put u Nemačku. imam odmah i predlog za nadimak......Invalidao ili Bogaljson Edited January 28, 2022 by Ted
gone fishing Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 ma sjajno, dobro se setio da ide na tretman/operaciju 2 nedelje pred start prvenstva, šta je radio pola decembra i ceo januar, lečio se kod novaxovog šamana
johan nagel Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 Ма он је бивши фудбалер већ годинама нема леба више од њега. Замисли клуб који се лагано одрекне два своја детета, релативно талентована бека (Богосавца и малог Шеховића), дакле крајње дефицитарна позиција, а доведе два богаља и у том моменту увелико бивша фудбалера Обрадовића и Брежанчића. Озбиљна дугорочна стратегија рекло би се. 1
Recommended Posts