Kreator Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 2 hours ago, Redoran said: Fejsa ima smisla jedino zbog te talije da osvaja kao Alesandar Veliki. 1 1
Godfrey Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 Fejsa je ozbiljno pojačanje za ovaj tim i ovu ligu. Jevtovići, Evertoni i slični nisu ni blizu. 7
Azdaja Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 (edited) Uh kakve vesti, uh uh, trljam ruke. I svaka mu cast sto se vratio, da ne kazem, duguje nam. Bice bomba Ljuba, ide kornjaca pesma, ide pas. Edited January 27, 2022 by Azdaja previse sam trljao ruke 3
Redoran Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 5 hours ago, Godfrey said: Fejsa je ozbiljno pojačanje za ovaj tim i ovu ligu. Jevtovići, Evertoni i slični nisu ni blizu. Fejsa od pre 3-4 godine sigurno jeste, to potpisujem. Ovaj današnji Fejsa koji dolazi sa 34 godine i jedva nekih 30-ak odigranih utakmica u prethodne dve i po sezone, da uzme još neku kintu i bez previše cimanja ode u zasluženu penziju, nisam baš siguran koliko je ozbiljno pojačanje. No, dobro, stigao je i to je to. Bumo videli.
Ted Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 10 hours ago, ZokiAsov said: Izgleda su rajka skartirali. Ne razumem zasto, imao je on svoju ulogu... pa to.....očekivao sam, kad komšije imaju stadion Rajko Mitić.....da naš bude Rajko Brežančić. šta, kao da mi nemamo Rajka. sad izgleda da nemamo 2
DCI Banks Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 Statistika je jasna. Fejsa = Titula. Odlican posao. Svidja mi se izraz lica Ljube, njemu je sve jasno. Dobro Dosao * 2
gone fishing Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 ono kad ti je najveće i jedino pojačanje u prelaznom roku starije od direktora kluba, opasnu gerijatriju je florentino skupio 3
Ted Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 (edited) možda kanimo osvojiti neku veteransku ligu šampiona. dobiješ kintu i zlatni štap, dijamantksi monokl i free pass za banje u Alpima Edited January 27, 2022 by Ted 2 3
mozzer Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 1 hour ago, Ted said: možda kanimo osvojiti neku veteransku ligu šampiona. dobiješ kintu i zlatni štap, dijamantksi monokl i free pass za banje u Alpima Dogodine u Ligi Sampinjona!
gone fishing Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 - neko je napravio popis kako je florentino iskoristio3,5 prelazna roka od kako se vratio Povratnici: Trener: Aleksandar Stanojević Golmani: Milan Lukač Odbrana: Aleksandar Miljković Marko Živković Nemanja Miletić Rajko Brežančić Ivan Obradović Sredina: Ljubomir Fejsa Milan Smiljanić Miloš Jojić Danilo Pantić Lazar Marković Napad: Rikardo Gomeš
Ted Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 (edited) @gone fishing čekaj bre, nije samog sebe doveo. a nije ni Smiljanića i Brežančića. od ovih što jeste doveo svakako ima prilično onih koje je mogao i da preskoči. al nije ni u tome problem. problem je što on nema na raspolaganju sredstva da dovede ozbiljna pojačanja. da je imao pistojan transfer budžet na raspolaganju u ta 3 prelazna roka, verujem da bi možda dvoje ili troje sa ove liste došlo. plafon. Edited January 27, 2022 by Ted 2
BWA Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 Iz ovog gore jasno je vidljiva Stanojeva ofanzivna orijentacija.
Kreator Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 Vidi ga Stanoje hoće da ima fotku sa Džoni Depom 2 1
Ted Posted January 27, 2022 Posted January 27, 2022 (edited) nego, što je Stanoje stegao ovu torbu......kao da pokušava da prošvercuje mačku u sobu, pa žuri da se sirota životinja ne uguši, a ovaj ga navatao na hodniku za fotku. tako mi izgleda Edited January 27, 2022 by Ted
Recommended Posts