James Marshall Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 Just now, Ted said: neka se Vučić makne, to će biti tako spektakularan događaj da će me iskreno boleti patka ko će da osvoji titulu evo jedan +1 sa ove strane, ali nisam optimista. 1
Nikodije Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 (edited) @Ted ok, nego si pomenuo 3.april kao kljucni momenat ove sezone, pa mi se ucinilo da mislis na titulu konkretno. to da se vucic skloni je dugorocno pozeljan momenat za ozdravljenje sporta, napravio je potpuno bolesnu situaciju da on odredjuje ko kada sme da bude prvak, ko koliko dobija, dovodi trenere i slicno. Edited December 31, 2021 by Nikodije
Ted Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 2 minutes ago, Nikodije said: @Ted ok, nego si pomenuo 3.april kao kljucni momenat ove sezone, pa mi se ucinilo da mislis na titulu konkretno. to da se vucic skloni je dugorocno pozeljan momenat za ozdravljenje sporta, napravio je potpuno bolesnu situaciju da on odredjuje ko kada sme da bude prvak, ko koliko dobija, dovodi trenere i slicno. više je to bilo u smislu da ova sezona može da bude zapamćena kao ona od koje smo počeli da idemo napred. ali da, tako kako sam napisao može da odvede u zabludu titula kao titula neće da smeta ako se osvoji, ali neće ništa da promeni suštinski. a suštinski je stanje u klubu katastrofalno i ostaće takvo bez obzira koje takimčenje igrali naredne sezone
Nikodije Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 pa ja bih rekao da vam je titula sigurna ove sezone, a onda opet posle toga zvezda vezuje jedno 4-5 komada, verujem da je to plaanirani raspored u narednom periodu. ako se nista ne promeni 3.aprila.
Popular Post twisted Posted December 31, 2021 Popular Post Posted December 31, 2021 I dok 2021. godina vene, dižem čašu dobrog viskija u vaše ime, moji grobarski saborci, i želim pre svega da vam se zahvalim jer smo zajedno na ovom topiću srčanili, navijali, bodrili, voleli klub crno belih boja. što smo drhtali protiv sočija, santa klare, genta, anortozisa, zvezde nikad. što smo razmišljali kojom posetom da udostojimo nesretnike u crno belom dresu. što znamo da je ključna utakmica za partizan 03. aprila. što svi znamo da belivuk i njegova uprava nemaju veze sa partizanom. što se nadamo novoj tituli kolektivno posle mnogo godina. nije moj stil, ali HVALA ser šamroku od flore na maestralnoj polusezoni. HVALA što si prevazišao sva naša očekivanja. HVALA što smo srećni večeras. Kapa dole i nastavi svoj rad. Neka je sreća s tobom. dragi moji grobari sa ppp-a, vi ste činite moj dan, čitam vas svakog dana uz kafu i zahvalan sam vam za svaku poruku i vest iz kluba, komentar i analizu. ovim putem vam unapred želim puno zdravlja, sreće i veselja u novoj 2022. godini, da vam sve od ruku krene i da zajedno uz ppp ili zajedno na stadionu ili u brdu piva recimo ispratimo neku partizanovu utakmicu. zapamtite, "svega će biti samo nas neće biti", kako je govorio moj deda. a sad u ovim godinama znam na šta je mislio. ovaj momenat sreće u crno belom je naš momenat, uživajte, zato vas danas makar ovako virtuelno grlim i želim sve najbolje. ovo je naša crno-bela nova godina. u prilogu vam šaljem najlepšu čestitku - decu od malih nogu sam naučio da se partizan voli. i oni vam ovom prilikom mašu i žele srećnu novu. živeli!!! 6 9 5
Ted Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Stanojević napušta Partizan na leto https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2022&mm=01&dd=04&nav_id=2082975 ajmo, llicitacija počinje. da čujem predloge, razmišljanja
gone fishing Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 ivić, ima iskustvo iz paok-a uz to nije još radio kao trener pfc-a pa možda prijatno iznenadi - kao rezervna opcija jokan, njegova mana je što je preuzeo tim od štitarskog dripca 2008 i od ofanzivne sexy igre transformisao tim u ekipu koja igra dosadno i čuva rez kada povede, ostaje nada da je u međuvremenu napredovao u toj engleskoj drugoj ligi... 2
mozzer Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Ovo bre SER igra sahovsku partiju sa uoravom kluba i drzave svi znamo oko cega... Mirno rutinski je odigrao pesak Joksa d2 d3...... (Ps a inace ako slucajno ode samo Duljaj umesto njega) 5
MiddleClass Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 59 minutes ago, Ted said: Stanojević napušta Partizan na leto https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2022&mm=01&dd=04&nav_id=2082975 ajmo, llicitacija počinje. da čujem predloge, razmišljanja Sasa Ilic, naravno.
Ted Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Ilić, Ivić, Duljaj.....Trobok, Saveljić, Rašović, Iliev..... nastavi niz
DCI Banks Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 (edited) Duljaj ali i on ima Ponudu. Duljaj. Ali polako. SER je i dalje nash * Edited January 4, 2022 by DCI Banks 1
*edited by mod Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Paun, Jokan, Ivić u prvom redu. Rašović i Ilić u drugom. Ali nema šanse da će Stanoje da propusti priliku za LŠ 1
Ted Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 ma kakva šahovska partija. čovek je još ranije rekao da neće ostajati i ne vidim da se bilo šta promenilo da bi on menjao mišljenje. on mnogo bolje od svih nas zna da sa ovom ekipom teško da može da napravi nešto u kvalifikacijama za LŠ. a svakako mu je jasno i šta sve neće i ne može da dobije od ovakve uprave da bi imao konkurentan tim. i to sve pod uslovom da osvojimo titulu, što je daleko od izvesnog.
Ted Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 (edited) 8 minutes ago, *edited by mod said: Ali nema šanse da će Stanoje da propusti priliku za LŠ sa ovakvom selekcijom svaki razuman trener bi rado propustio priliku da igra LŠ i služi za nakantavanje. pod uslovom da bi nekom ludačkom srećom uspeo da se te lige i domogne Edited January 4, 2022 by Ted
mozzer Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 1 hour ago, Ted said: ma kakva šahovska partija. čovek je još ranije rekao da neće ostajati i ne vidim da se bilo šta promenilo da bi on menjao mišljenje. on mnogo bolje od svih nas zna da sa ovom ekipom teško da može da napravi nešto u kvalifikacijama za LŠ. a svakako mu je jasno i šta sve neće i ne može da dobije od ovakve uprave da bi imao konkurentan tim. i to sve pod uslovom da osvojimo titulu, što je daleko od izvesnog. Demantovao SER 1 1
Recommended Posts