Jump to content
IGNORED

FK Partiza 2021/22

shimpu

Recommended Posts

Posted

dobar im je podcast

• +1 4
Posted
10 minutes ago, *edited by mod said:

Ćelavi prepotenko u CSKA?

Vr Hun Ski.

• +1 1
Posted
33 minutes ago, mozzer said:

Vr Hun Ski.

Uspešnom treneru isplatiš odštetu i to na nagovor sportskog direktora koji te napusti posle par meseci i ostavi ti svoje stažiste, pa on onda u istoj sezoni ode u gradskog rivala koji je već ispred tebe na tabeli. Poetska pravda u najavi.

• +1 3
Posted

Ни због кога ми није драго кад постигне неки успех као због Ћелавог јер га ем готивим овако прилично ем је све постигао ‘са својих десет прстију’, нико му није поклонио лиценцу на име старих (играчких) заслуга, пробијао се од пионира Рада, корак по корак и дошао до озбиљне лиге и великих Руских клубова а тек има 42. године што звучи помало невероватно с обзиром на то колико је дуго у послу.

• +1 5
Posted

Ne javljate da smo se resili Bahebeka! Bio je u depresiji i nije se snasao (tj njemu 10-20% love koja mu je isplacena ostatak upravi ili gde vec treba), advokati javili da se nece vracati i saglasili se na sporazumni bez daljih obaveza. 

Pa lepo, cistimo dvoriste!

• +1 1
Posted

kad ispratimo bekove (sva 4 komada) znaću da smo počistili dvorište

Posted
3 minutes ago, twisted said:

kad ispratimo bekove (sva 4 komada) znaću da smo počistili dvorište

Evo, prvi bek je otišao. Imaš u postu odmah iznad tvog.

Posted

Samo da pozelim Sretnu 22 crno beloj Druzji, hocemo Sad i hocemo Sve Hiljadu godina *

• Hvala 3
Posted

@Nikodije

ne, nego kao uslov svih uslova da se ova ekipa mrdne iz kluba i da se stvori šansa da priča krene u drugom pravcu

ako si pratio moje pisanije ovde mogao si da zaključiš da meni titula nije nešto za čime sečem vene, niti smatram da je biti ili ne biti ove sezone. kako bih ti rekao, ja mislim da ćemo ovako propasti, pa taman osvojili i narednih pet titula. kao na proizvodima što piše ono "best before". rok u kome može da se funkcioniše ovako je prošao, još je proizvod jestiv i svarljiv, ali ide ka tome da počne da zaudara i bude nejestivo smeće. ako staviš malo slatkog sosa preko, u vidu titule, trulež unutra ostaje

neka se Vučić makne, to će biti tako spektakularan događaj da će me iskreno boleti patka ko će da osvoji titulu 

• +1 4
  • Hvala 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...