levi Posted December 24, 2021 Posted December 24, 2021 Ćira išao u odeljenje sa Šavijom u srednjoj školi, mala zanimljivost. Dok nije prešao u prvi tim pa se prebacio na vanredno 1
Popular Post Redoran Posted December 24, 2021 Popular Post Posted December 24, 2021 13 hours ago, Ted said: ako može neko da postavi sastave Partizana u prethodnih 10 godina, pa da provalimo ko dolazi i pre no što stigne onda bi ta dobra duša mogla da napravi uporednu analizu sa bazom free agenata i onih kojima ističe ugovor u narednih 6 meseci i da se suzi potraga kad bi neko baš hteo temeljan da bude, iz ove sužene potrage bi trebalo napraviti listu onih koji su povređeni ili nisu dugo igrali, to je lista top kandidata na kraju, sa liste top kandidata izdvojiti one koji su opraštali dug prilikom prethodnog odlaska i to vam je to. samo što nisam reako ko dolazi. to neka kaže dobra duša koja napravi ovu analizu Evo, nije me mrzelo. Tačnije, jeste me mrzelo da odradim baš sve po tvojoj projektnoj dokumentaciji, tako da nisam zagledao u trenutne ugovore, zdravstvene biltene i dužničko-poverilačke odnose, već sam samo pregledao rostere deset godina unazad da identifikujem moguće kandidate za povratak. Mogu ti reći da je gužva veća nego u Ušće molu subotom popodne. Idemo po pozicijama. Golmane nisam gledao jer računam da smo tu popunjeni na duže, mada je Živko Živković (32) uvek aktivna opcija. U odbrani imamo sledeće kandidate: Vojislav Stanković (34, DLC), trenutno nastupa za Nefči i pravo mu je vreme da se vrati, a nije prestar za štopera. Miloš Ostojić (30, DC), igra za neki letonski tim tipa Liepaja, Lepaja, Ljepoja... i verovatno se već smorio tamo. Branislav Trajković (32, DC), igra za Rabotnički i svakako bi pristao da ga zameni za Partizan Dominik Dinga (23, DC), igra za Dinamo Minsk. Savudin ga je žarko želeo, pa kada ga je dobio nije ga koristio i to je ostala jedna neispričana priča, pa zašto ne probati ponovo. Jedino što je previše mlad za povratnika ali bože moj... Uroš Vitas (29, DC), igra u saudijskom Al-nečemu, takođe nije ispričao svoju priču kod nas a oni tamo ga verovatno ne plaćaju još više nego mi. Nikola Antonov (26, DL), igra za Ujpešt, možda Orban može da nam ga završi bez obeštećenja. Branko Pauljević (32, DR), još jedna opcija iz Ujpešta. Lazar Ćirković (29, CB), igra za mađarsku Kisvardu koja je valjda drugoligaš, to možemo i bez Orbana da završimo Miroslav Bogosavac (25, DLR), igra u Groznom što može da bude problem jer Čečeni će verovatno da povade utoke i zapucaju čim čuju: "Ako može bez obeštećenja, bilo bi sup..." Sredina terena takođe pršti od zaboravljenih asova: Nikola Gulan (32, DMC), igra za Hacken i bio bi Pravi Partizanov Povratnik (PPP) u rangu Lole. Jedino što mu se možda dopao švecki standard. Marko Jevtović (28, DMC), ovo bi zapravo mogla da bude i korisna akvizicija tako da nema šanse da je uprava realizuje, suviše dobro je igrao u Turskoj plus je sada u Al Ahliju što znači da mora da se plati obeštećenje. Milan Radin (30, DMC), zaglavio u Dinamu iz Tbilisija i verovatno bi bio veoma rad da ponovo ne pokaže ništa u Partizanu Marko Janković (25, MC), igra za Beitar i teško da bi došao čak i kada bismo mu obećali da će primati platu Nebojša Kosović (26, MF), igra za Kairat što verovatno znači da prima redovnu platu. Teška opcija ali još jedan PPP ako bismo uspeli da ga vratimo Stefan Aškovski (29, WBL), igra za nekog rumunskog drugoligaša koji se zove Sepsa ili tako nešto. Sigurno ne bi koštao puno, dakle nameće se. Nikola Trujić (29, AML), igra za Aue i možda bi se vratio Alen Stevanović (30, AML), važan šraf u bugarskom velikanu poznatom po imenu Tsarsko Selo. Obeštećenje bi verovatno iznosilo pola šlepera stočne hrane. Moj omiljeni PPP pik što se tiče pojačanja u ofanzivi. Đorđe Ivanović (27, AM), trenutno u nekom beloruskom Šahtjoru koji nam ga verovatno neće dati jer im je Srbija upravo uvela sankcije Filip Malbašić (29, AM), raskinuo ugovor sa Cadizom i trenutno je bez kluba. Ivice reaguj! Filip Knežević (30, AM), završio u Da Nangu (Vijetnam) kao da je, bože me prosti, američki regrut a ne profi fudbaler U napadu, kao što znamo, nije hića sad kad Milovanović dominira. Ali za slučaj da ga već sada prodaju, imamo povratničke opcije: Ognjen Ožegović (27), Adanaspor. Problem je u tome što je prvi strelac ekipe pa bi nešto moralo da se plati. Nemanja Kojić (31), igra negde u Indoneziji, verovatno kao talac. Osim što je odličan PPP kandidat, humanost nalaže da ga oslobodimo. Nadam se samo da ovi što ga drže ne očekuju neki otkup. Ako sve ovo gore propadne jer se nema para, vredi pomenuti čtavu plejadu Pravih Partizanovih Povratnika koji su već u Linglongu i mogu se mnogo lakše završiti: Nikola Aksentijević, Džigi Ringla, Aleksandar Lazevski, Predrag Luka, Miladin Stevanović, Petar Đuričković, Luka Cucin, Strahinja Bošnjak, i naravno Neca Mihajlović. Ovde fali barem još 10-15 imena koja sam pronašao u rosterima iz prethodnih godina, a za koje nemam pojma da li su fudbaleri ili neko pomoćno osoblje iz Zemunela, koje je slučajno završilo na listama. Obrni-okreni, ima ovde pojačanja za narednih pet godina lagano. 7 2 12
MocaVukotic Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 9 hours ago, levi said: Ćira išao u odeljenje sa Šavijom u srednjoj školi, mala zanimljivost. Dok nije prešao u prvi tim pa se prebacio na vanredno Drapsin? 1
ZokiAsov Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 Situacija se menja iz minuta u minut ozegol, popularni moron voc je upravo postao slobodan igrac! 1
El Patron Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 Legendarni Ozegol donosi evropsko prolece 1
*edited by mod Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 Voja brzo reagovao na Redoranov post https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/voja-stankovic-ostacu-u-azerbejdzanu-po-zavrsetku-karijere-ovde-se-prema-meni-odnose-s-postovanjem/407878 5
ZokiAsov Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 Uf dobro je, samo da i ostali tako reaguju 4
Azdaja Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 Hahahha hvala ti pašo! Kakva lista i kakvi klubovi sve ti poljubim, pa kakvi su ovo kraljevi igrali u svetom dresu a vidi ih sada... Bogosavca bi vratio odmah ako mogu da zamolim Božić Franju. 2
kud u maglu Simoviću Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 3 minutes ago, Azdaja said: Bogosavca bi vratio odmah ako mogu da zamolim Božić Franju. + jevtović
twisted Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 pročitao sam da je i everton bez ugovora. HELOUUU!? 2
Ratamahatta Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 5 hours ago, El Patron said: Legendarni Ozegol donosi evropsko prolece Ovo je legendarno. Pantara hteo da doda po zemlji, ovako je ispala 5x bolja akcija i golcina.
Ted Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 @Redoran brate svaka čast moš me banuješ tri puta bez razloga neću da se žalim Bogosavac i Jevtović bi eventualno mogli sa spiska. ostali neka ih gde jesu. možemo da razmenjujemo čestitke za Novu godinu i tako to 1 hour ago, twisted said: pročitao sam da je i everton bez ugovora. HELOUUU!? ne oseća klub oseća neplaćanje daleko mu lepa kuća 1 1
Nikodije Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 (edited) sad vidim da je evertonov poslednji klub bio real salt lake, a njihov stadion se zove rio tinto stadium. pakao, bolje da nisam gledao, samo sam se iznervirao. Edited December 25, 2021 by Nikodije
Ted Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 nago, kakav je status Sulejmanija? on se redovito pominje kao opcija. takoreći modern day Ventola malo podsećanje na Tumbine jadikovke iz davnih dana Quote Malo je gorak osećaj u ustima kada se čitaju izjave iz Partizana da je sa Lotarom Mateusom ovo sada ekipa za evropske domete. - Ne želim ništa o novom treneru. Treba ga pustiti da radi. Ali, čitam, dolazi Tarnat, Jeremis, Ventola...Pa, zašto meni nisu doveli Ventolu nego neke... Ne želim o imenima, ali meni kupe neke polovnjake, pa onda ti Tumba stvori ekipu za Evropu.
Azdaja Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 Da vodi ovaj sastav bez Rikija Tumba bi bio 12i u ligi 1
Recommended Posts