Ted Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 (edited) 13 minutes ago, ZokiAsov said: Inace ne znam da l sam reko al deka jojic super igra. Ako izuzmemo tu stetu na autu, lepo trci, deli lopte deka Jojić bi morao da bude okružen brzim igračima, koji bi kompenzovali njegova ograničenja. lepo on trči al brate sporo, ko Sale Ilić u svoje vreme. da deli lopte, centriše to ume, nema zbora. ali mora da ima odgovarajuće okruženje da bi njegovi kvaliteti došli do izražaja. u suprotnom će da izgleda nelepo plus, on ne bi smeo nikako i nikada da se nađe na poziciji zadnjeg veznog, a nalazio se i tamo ove sezone Edited December 15, 2021 by Ted 1
Kreator Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 Prelepi golovi Šćekića i Meniga. A lepa i akcija kod prvog gola takođe. 2
Azdaja Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 1 hour ago, ZokiAsov said: Inace ne znam da l sam reko al deka jojic super igra. Ako izuzmemo tu stetu na autu, lepo trci, deli lopte On je jako jako blizu nivoa iz kog je otišao za Dortmund. Nas najbolji igrač ove sezone. Nije trkač al ume. 3
Mark Rothko Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 Kako u 15, zar nije u 17 Ništa, gledaće se opušteno repriza.
Ted Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 6 minutes ago, Mark Rothko said: Kako u 15, zar nije u 17 Ništa, gledaće se opušteno repriza. mož da gledaš prvo poluvreme, sve vredno pažnje je tu bilo. u drugom se ništa nije desilo
Mark Rothko Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 1 hour ago, BlackGeorge said: Prelepi golovi Šćekića i Meniga. A lepa i akcija kod prvog gola takođe. Jao Pa da... ja sam pogrešio što nisam otvorio forum ranije, zato sam ja pogrešio što sam juče slušao neke lažne ekologe partizanovce koji su mi solili pamet o tome kada počinje tekma. Obesio bih se sad o ovu plafonjerku samo zato što nisam gledao rapsodiju u Milanovcu. Znao sam da lažu, ali smo srećom Metalac odvalili.
BWA Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 Jasno je da se mora zalomiti i poneki kiks, ali ne mogu prezaliti Proleter u onoj magli Da smo dobili, mislim da bi prvenstvo definitivno bilo rijeseno. 1
DCI Banks Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 Cestitam Jesenju Titulu Druzja! Idemo dalje! U subotu svi na Istok! 2 1
Azdaja Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 Valjalo bi pozdraviti momke, zaslužili su. 2
Ted Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 (edited) 1 hour ago, BWA said: Jasno je da se mora zalomiti i poneki kiks, ali ne mogu prezaliti Proleter u onoj magli Da smo dobili, mislim da bi prvenstvo definitivno bilo rijeseno. uh, uh, polako sa tim rešavanjem ne radi se tu samo o protivnicima i njihovom (ne)kvalitetu. radi se i tome da mi dokazano umemo da sebi budemo najveći protivnik i da trijumfalnu stazu pretvorimo u golgotu mnogo će zavisiti od početka tzv. prolećnog dela. koji početak može da bude u uslovima žestoke zime i svega ostalog. tu ide Sparta, ide derbi, ako se to prođe uspešno, onda možemo eventuačno da pričamo Edited December 15, 2021 by Ted 4
kud u maglu Simoviću Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 žao mi je što su me radne obaveze sprečile da odgledam ovu rapsodiju u milanovačkom glibu jebeni proleter, al bar smo izbili argument o nepobedivosti/regularnosti još kolubara u subotu i pravac na odmor, zaslužilo ga je i stanoja i momci svaka cast 3 2
kud u maglu Simoviću Posted December 15, 2021 Posted December 15, 2021 (edited) radio aparat: ozbiljne priče - marko jeremić "kako smo stvarali fudbal" malo intelektualne kontemplacije uz "prave vrednosti" (citat autorke emisije) uživajte Edited December 15, 2021 by kud u maglu Simoviću 1
twisted Posted December 16, 2021 Posted December 16, 2021 ništa priče, ništa pojačanja.... nekad se već u zadnjem kolu naziralo ko će kod nas. sad, žute banke nema.
Recommended Posts