James Marshall Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 I meni je taj utisak uvijek bio sa češkim ekipama, obično su prilično dobro spremljene, sem one jedne godine kad je CZ proigrala pa smo izbacili Spartu na ludilo to su uvijek bile utakmice u kojima smo bili ozbiljno pretrčani a zašto ne reći i prebijeni. 2
kud u maglu Simoviću Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 mogao bi @Dimitrije da nam skautira spartu zna i njih i nas
Azdaja Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 Ja se nadam nekom pomračenju uma od strane VVI neka dva tri pojačanja koja će biti na nivou Rikija i Asana, pljas na ludilo isprebijamo Spartu i Zvezdu, krene proleće, zezanje, ludilo. Znacemo do kraja Januara šta nas čeka. 1
April Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 Mogli bi da pazarimo ovog golmana RadnikaBolji od Popa svakako Sent from my M2102J20SG using Tapatalk 1
Ted Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 (edited) šta bi, nisu valjda opet zveknuli komšinicu edit. sad vidim da im uzeše 2 boda treba to valorizovati u Milanovcu. imali tamo ulova za igru il će biti hrkljuš? Edited December 13, 2021 by Ted
cedo Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 eh ... dva puta ... nereseno, malo li je na ovu skupocu 1
kud u maglu Simoviću Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 4 minutes ago, Ted said: treba to valorizovati u Milanovcu. imali tamo ulova za igru il će biti hrkljuš? verovatno hrkljuš mada su pomerili sa utorka na sredu, al ne verujem da će teren biti bog zna koliko bolji
Ted Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 11 minutes ago, April said: Mogli bi da pazarimo ovog golmana Radnika Bolji od Popa svakako Sent from my M2102J20SG using Tapatalk nekoj tako, dobar je Pop a biće i još bolji on i ovaj mali Milovanović su jedini igrači na kojima klub potencijalno može da zaradi ozbiljniji novac. i Jović eventualno ako se trgne iz ovog moda u kome se nalazi ovo ostalo što je Stanoje doveo/tražio ne mož da prodaš ni na crni petak sa 80% popusta na ionaku preskromnu cenu 1
April Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 nekoj tako, dobar je Pop a biće i još bolji on i ovaj mali Milovanović su jedini igrači na kojima klub potencijalno može da zaradi ozbiljniji novac. i Jović eventualno ako se trgne iz ovog moda u kome se nalazi ovo ostalo što je Stanoje doveo/tražio ne mož da prodaš ni na crni petak sa 80% popusta na ionaku preskromnu cenuA Terzić? A Baždar?Pa to je 5 igrača (po meni 4, jer Popa ne računam). To uopšte nije malo. Sent from my M2102J20SG using Tapatalk 2
*edited by mod Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 1 hour ago, Azdaja said: Ja se nadam nekom pomračenju uma od strane VVI neka dva tri pojačanja koja će biti na nivou Rikija i Asana, pljas na ludilo isprebijamo Spartu i Zvezdu, krene proleće, zezanje, ludilo. Znacemo do kraja Januara šta nas čeka. Tačno to. Treba nam neki novi Odita da iznenadi Spartu kao on Dnjepar. 3
Ted Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 29 minutes ago, April said: A Terzić? A Baždar? Pa to je 5 igrača (po meni 4, jer Popa ne računam). To uopšte nije malo. za Terzića još ne mogu da ocenim. potencijal ima, a li je on baš takav da će da privuče pažnju ozbiljnijih klubova......ne znam Baždara još nisam video na delu. ono što sam čuo je bajkovito, nadam se da je tako Popa ni je na bih računao jer se nadam da će ostane duže vreme. tačnije nadam se da neće odlaziti nikuda 1
Azdaja Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 Komšije daruju ove sezone, neviđeno mi je da reše Evropu i onda grcaju sa Surdulajom. Baš lep poklon da se lakše diše još ove dve tekme, samo da ne sjebu...
Ted Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 nema da se diše uopšte dok ne prođe sreda. darivanje je lepo, ali poklon treba znati i primiti
kud u maglu Simoviću Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 sad da nabave neke potvrde o upali uha i da rešimo milanovčane kad se oporave natko i rikardo
Recommended Posts