*edited by mod Posted December 10, 2021 Posted December 10, 2021 Može Lester ali da obećaju da će da tankiraju LK
Ted Posted December 10, 2021 Posted December 10, 2021 ma neće da tankuju, što bi. nije baš da im se svake godine pruža prilika da uzmu neki evro trofej. šanse su im svakako veće nego u PL da nešto naprave ove sezone.
Azdaja Posted December 10, 2021 Posted December 10, 2021 Ja sam za Marsej, imam osećaj da bi mogli da ih opeglamo. 1
Milošica Posted December 10, 2021 Posted December 10, 2021 1 minute ago, Azdaja said: Ja sam za Marsej, imam osećaj da bi mogli da ih opeglamo. Ako ništa, bilo bi zanimljivo na tribinama
shimpu Posted December 10, 2021 Author Posted December 10, 2021 Ako se bude islo u Marsej, trebalo bi objasniti ljudima da ne dolazi kralj, vec trener Aleksandar 1 3
mozzer Posted December 10, 2021 Posted December 10, 2021 Ni taj skrbavi Marsej ne bi voleo mada je bila dobra serija Marsej sad skoro o gradskim odbornicima sa Depardjeom, preporucujem Da li neko zna pravi razlog zasto Rikardo ne igra? a) Malaksalost i umor b) Kasni plata v) Korona d) Prodat je, tj odlazi Tenk!
Ted Posted December 10, 2021 Posted December 10, 2021 (edited) ja ne verujem da bi Stanojević izmišljao takve stvari (kolabirao na trenigu) i plasirao to u javnost ima on svojih mana, ali nije đubre i podlac Edited December 10, 2021 by Ted
keitel Posted December 10, 2021 Posted December 10, 2021 Mali intermeco: Kupite Vreme ako već niste, Božo Koprivica piše o Moci. 2
Redoran Posted December 10, 2021 Posted December 10, 2021 Ako je verovati Mozzartu, Riki nije samo malaksao nego se srušio na treningu i uopšte nije bilo naivno. I najverovatnije ne igra u ove dve utakmice pre pauze. Ovo što je Iliev danas ispričao je otprilije najispraznija izjava koju je uprava ikada dala. Jedina stvar koju ja ozbiljno zameram Stanojeviću i njegovom vojnikovanju je ta što neće da ode tamo, napuši tu bandu lopovsku i kaže im da je dosta ceđenja suve drenovine i da mu se otvore za tri igrača. Ne povratnika, ne kombinacija, ne menadžerskih balvana, ne domaćih talenata, ne penzionera... nego tri profesionalna fudbalera koji su u 80. minutu i dalje u stanju da trče a u 60. minutu da upute tačan pas ili ga iskontrolišu ako je njima upućen. 1
Mark Rothko Posted December 10, 2021 Posted December 10, 2021 Povratnici stali u red... Quote Luka Stojanović, bivši polaznik Partizanove omladinske škole mogao bi da se vrati u matični klub. Nekadašnji igrač Čukaričkog, od kada je napustio Čikago Fajer, ostao je bez kluba, a djeluje da je Partizan idealno mjesto kako bi nastavio svoju karijeru.
Ted Posted December 10, 2021 Posted December 10, 2021 (edited) jel to onaj momak što je Zvezdi dao gol sa pola terena? Edited December 10, 2021 by Ted
Redoran Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 Mi kakve smo sreće sa povratnicima, sledeći gol sa pola terena će dati nama. 1
Ted Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 priča se da je Aksentijević završen, sa Gulanom se pregovara. vest je dole Spoiler
April Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 Jedina stvar koju ja ozbiljno zameram Stanojeviću i njegovom vojnikovanju je ta što neće da ode tamo, napuši tu bandu lopovsku i kaže im da je dosta ceđenja suve drenovine i da mu se otvore za tri igrača..On je to već uradio sa Đurom u svom prvom mandatu i ekspresno dobio šimiku u dupe.Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Ted Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 što bi napušavao upravu koja govori za njega da je najbolji naš trener u prethodnih 30 godina? meni se čini da on nije ni u kakvom ratu sa upravom, niti da ima nameru da ga inicira u ovom trenutku. ne znam, možda grešim.
Recommended Posts