Jump to content
IGNORED

FK Partiza 2021/22

shimpu

Recommended Posts

Posted

Može Lester ali da obećaju da će da tankiraju LK

Posted

ma neće da tankuju, što bi. nije baš da im se svake godine pruža prilika da uzmu neki evro trofej. šanse su im svakako veće nego u PL da nešto naprave ove sezone.

Posted

Ja sam za Marsej, imam osećaj da bi mogli da ih opeglamo.

• +1 1
Posted
1 minute ago, Azdaja said:

Ja sam za Marsej, imam osećaj da bi mogli da ih opeglamo.

Ako ništa, bilo bi zanimljivo na tribinama :D

Posted

Ako se bude islo u Marsej, trebalo bi objasniti ljudima da ne dolazi kralj, vec trener Aleksandar

• +1 1
  • Haha 3
Posted

Ni taj skrbavi Marsej ne bi voleo mada je bila dobra serija Marsej sad skoro o gradskim odbornicima sa Depardjeom, preporucujem

Da li neko zna pravi razlog zasto Rikardo ne igra?

a) Malaksalost i umor

b) Kasni plata

v) Korona

d) Prodat je, tj odlazi

Tenk!

Posted (edited)

ja ne verujem da bi Stanojević izmišljao takve stvari (kolabirao na trenigu) i plasirao to u javnost 

ima on svojih mana, ali nije đubre i podlac 

Edited by Ted
Posted

Mali intermeco:

Kupite Vreme ako već niste, Božo Koprivica piše o Moci.

• +1 2
Posted

Ako je verovati Mozzartu, Riki nije samo malaksao nego se srušio na treningu i uopšte nije bilo naivno. I najverovatnije ne igra u ove dve utakmice pre pauze.

Ovo što je Iliev danas ispričao je otprilije najispraznija izjava koju je uprava ikada dala. Jedina stvar koju ja ozbiljno zameram Stanojeviću i njegovom vojnikovanju je ta što neće da ode tamo, napuši tu bandu lopovsku i kaže im da je dosta ceđenja suve drenovine i da mu se otvore za tri igrača. Ne povratnika, ne kombinacija, ne menadžerskih balvana, ne domaćih talenata, ne penzionera... nego tri profesionalna fudbalera koji su u 80. minutu i dalje u stanju da trče a u 60. minutu da upute tačan pas ili ga iskontrolišu ako je njima upućen.

• Hvala 1
Posted

Povratnici stali u red...

Luka Stojanović, bivši polaznik Partizanove omladinske škole mogao bi da se vrati u matični klub.

Nekadašnji igrač Čukaričkog, od kada je napustio Čikago Fajer, ostao je bez kluba, a djeluje da je Partizan idealno mjesto kako bi nastavio svoju karijeru.

Posted (edited)

jel to onaj momak što je Zvezdi dao gol sa pola terena? 

Edited by Ted
Posted

Mi kakve smo sreće sa povratnicima, sledeći gol sa pola terena će dati nama.

• Haha 1
Posted

priča se da je Aksentijević završen, sa Gulanom se pregovara. vest je dole

Spoiler

:D

Posted

Jedina stvar koju ja ozbiljno zameram Stanojeviću i njegovom vojnikovanju je ta što neće da ode tamo, napuši tu bandu lopovsku i kaže im da je dosta ceđenja suve drenovine i da mu se otvore za tri igrača..

On je to već uradio sa Đurom u svom prvom mandatu i ekspresno dobio šimiku u dupe.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Posted

što bi napušavao upravu koja govori za njega da je najbolji naš trener u prethodnih 30 godina?

meni se čini da on nije ni u kakvom ratu sa upravom, niti da ima nameru da ga inicira u ovom trenutku. ne znam, možda grešim. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...