*edited by mod Posted December 9, 2021 Posted December 9, 2021 5 minutes ago, Ted said: evo me, šta bi, kurac na biciklu? Stojke zvao Popa da mladom kolegi da par saveta i trikova pred važan meč. 1
J.R. Cash Posted December 9, 2021 Posted December 9, 2021 Florentino izmenama priziva ove da dodju pred nas gol i umuvaju nesto dupetom.
Kreator Posted December 9, 2021 Posted December 9, 2021 Šćekić, Miljković, Živković, Miletić, Saničanin, Vujačić, Lutovac ... Svi zajedno na terenu. Gospode bože... 3
J.R. Cash Posted December 9, 2021 Posted December 9, 2021 Jebote, kakva panika! Oni nisu u stanju da napucaju loptu na palac u pizdu materinu, da udare glavom.
Ayatollah Posted December 9, 2021 Posted December 9, 2021 2 minutes ago, BlackGeorge said: Šćekić, Miljković, Živković, Miletić, Saničanin, Vujačić, Lutovac ... Svi zajedno na terenu. Gospode bože... Komšije, bez ljutnje, ali kad pročitam ova imena, zvučite kao neki Voždovac ili Napredak. A i izgledate tako na terenu.
James Marshall Posted December 9, 2021 Posted December 9, 2021 Prava "klasični srpski FK u Evropi" throwback tekma Mislim, ono, ko ga jebe, rezultat je tu, ali ovakvih muka smo se nagledali u prethodnih 20-30 godina i više nego što nam treba
twisted Posted December 9, 2021 Posted December 9, 2021 naš tim čini random grupa paraplegičara skupljena na brzaka iz 3 različite ustanove. tačka. 4
radisa Posted December 9, 2021 Posted December 9, 2021 Just now, James Marshall said: Prava "klasični srpski FK u Evropi" throwback tekma :D Gledao sam od 65. minute, ovo je strašno loše izgledalo...
*edited by mod Posted December 9, 2021 Posted December 9, 2021 2 minutes ago, Ayatollah said: Komšije, bez ljutnje, ali kad pročitam ova imena, zvučite kao neki Voždovac ili Napredak. A i izgledate tako na terenu. Samo je još Lola falio. 2
Recommended Posts