ZokiAsov Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 Moca je bio simbol partizana. Pocivaj u miru majstore
Lord Stef Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 E jebem ti vest na ovaj usran dan. RIP legendo
DCI Banks Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 Gledali smo ga brat i ja kad smo uzeli titulu, kao klinci, Moca i Sani Boj, 1978, 3-2 protiv Zvezde, Titulu posle mnogo mnogo vremena. A onda i one cuvene godine kad se vratio i raskinuo ugovor sa francuzima. Kad smo pobedili Dinamo u zagrebu 4-3 za jos jednu Titulu. Sa Manceom. Nevidjeni Nevidjeni Grobar. Najveci. Moco, idemo dalje Zajedno! 1
Milošica Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 Čujem preko telefona koliko je teško palo ćaletu, tako shvatam koliko je veliki Moca bio. Uz Kiću je obeležio njegovo detinjstvo.
bradilko Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 ee to je bila nasa legenda. pa prvi derbi sam gledao kad je on igrao a prvi derbi na radiju gde smo dobili zvezdu cini mi se 3:2 on je bio tu. valda je bio bice mladinic trener. petak je pa mozda gresim
Cane Vukic Prebranac Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 Комшије, примите саучешће. Отишао је великан и господин. У причама старијих у мом окружењу увијек су се форсирали Џаја и Моца, али не само да се величао свој миљеник, већ се увијек напомињало нпр "а за њих је играо Моца". 2
mozzer Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 RIP Moco Majstore! Nikad necu zaboraviti gol u Zagrebu kad smo pobedili 4:3. Avangarda! 1
renne Posted December 3, 2021 Posted December 3, 2021 Iskreno saučešće Veliki igrač i još veći čovek 1
Recommended Posts