Jump to content
IGNORED

FK Partiza 2021/22

shimpu

Recommended Posts

Posted

trebalo bi da bude 2004/2005

Vermezova sezona, kad smo ispali od CSKA, pre toga bi Dnjepar 

• +1 3
Posted

E tačno sam znao da je neka ucena :lol:

„Partizan je pod okupacijom, to je klub kome igrače dovodi i odvodi Bezbednosno informativna agencija na čelu sa slugom Milošem Vazurom, klub koji se odriče i smenjuje potpredsednika samo zato što to zahteva predsednik države, klub koji igra tango u dvoje sa Zvezdom i klub koji neće osvojiti titulu“, oštro će bivši funkcioner Partizana.

Vladimir Vuletić tvrdi da Miloš Vazura, generalni direktor Partizana, prodaje igrače, da u Skupštini sede zvezdaši, kao i da je BIA naredila da se dovede Milan Smiljanić!

https://nova.rs/sport/fudbal/vuletic-vazura-vucelic-bia-naredila-partizan-smiljanic/

• +1 1
  • Haha 1
Posted

info koji je došao do mene ne da lola igra za 5k, a vraća 3

pošto kupio poto prodao

:fantom:

• +1 1
Posted

izbori su 03.aprila. 

nemate izgovor. eto, da ne iznosim deseterac ovde, riba smrdi od glave i to možemo rešiti ili ulicom ili izborima. 

• +1 7
Posted
On 29.11.2021. at 10:20, Ted said:

trebalo bi da bude 2004/2005

Vermezova sezona, kad smo ispali od CSKA, pre toga bi Dnjepar 

Jedan od momenata koje pamtis celog zivota. Ja kod druga na rodjendanu, oko mene svi pijani a ja buljim u TV, grickam nokte i tocim vinjak za vinjakom, i onda Mire hvata spoljnu i smesta je u donji levi, skacem kao manijak i nazdrljekam se kao svinja posle toga...

• +1 3
Posted

Gledao sa ćaletom. Pamtim gol i to da je trener Dnjepra celu temu furao crnu NY Yankees kapu.

Skroz lud meč sa sve Oditom koji dolazi iz druge lige i na debiju daje dva gola po snegu.

• +1 1
Posted
9 hours ago, twisted said:

izbori su 03.aprila. 

nemate izgovor. eto, da ne iznosim deseterac ovde, riba smrdi od glave i to možemo rešiti ili ulicom ili izborima. 

pa da probamo izborima prvo. ja sigurno izlazim

pre toga može i na referendum da se izađe, da se izjasni protiv promene ustava

što se tiče Vuletića, podseća na likove sa sa raznih portala, oni što drve o reptilima i sličnim istinama. u nastavku par primera

VANZEMALJSKA AGENDA: Krije se istina o tajnim bazama drugih civilizacija koje kontrolišu planetu!

Evropska unija promoviše satanizam i uništenje čoveka! (16.12.2016)

DEMONSKE RASE PRETE: Blagojević otkriva ko su bića tame, kako vladaju nad ljudima i ima li odbrane?!

LJUDI BEZ DUŠE: Kako gospodari zla upravljaju i manipulišu našim životima portalima iz senki tame!

Vuletić za Nova.rs: BIA je naredila Partizanu da dovede igrača

• Haha 1
Posted

danas na čairu sa dubočicomu u kupu

Posted

50:50

kup je takmičenje koje svakome daje šansu

• +1 2
Posted

Jos ako sitgnu lepe vesti iz Beograda popodne.... :D

Posted

Eto, znači sve je u redu, samo bez potrebe nerviramo predsednika.

Danilo nije bitanga i kriminalac, Vulinu je tetka poslala pare, stricu su ukrali ličnu kartu...

• +1 1
Posted

"a i da je tacno, pa sta, sta mi mozete, sta, ko ste vi, sta hocete, mozete samo da me ubijete"

Posted

"Pričaju da je Danilo menadžer nekom Vladoviću, Vlahoviću, ne znam ni kako se zove, valjda neki košarkaš, fudbaler, vaterpolista, šta li je... To me pitaju, a ne pitaju me ko je ubio pevačicu iz Borče, to ih ne zanima..."

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...