J.R. Cash Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Ne vidi on nista nikad, kao da ceo zivot igra u magli. Nema ovde leba, procelavi gospodin treci put lezi. Pojeo je 10 minuta dosad.
Ted Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 u kom trenutku bi tekma trebalo da se prekine.....jel nešto propisano
Azdaja Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Ostaćemo bez bodova ovde, da ga jebem baš nam nije trebalo ovo sranje sa vremenom. Podseća me na onu sezonu kad su nas naterali da igramo po onom usranom snegu, kad se nije moglo igrati i naravno izduvali smo bodove. (Tada)
ZokiAsov Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 7 hours ago, MocaVukotic said: Eto, sace kurac da uzmemo titulu Ubio nas lik ko granom 2 4
kud u maglu Simoviću Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 opušteno, igraće se dok ga ne umuvamo
Kreator Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 1 hour ago, Azdaja said: Gleda neko? Proleter jako raspoložen da parkira bus i ide im dobro. Ja pokušavam da gledam ali vidim samo sivo.
J.R. Cash Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Na terenu se sve vidi. Nije lako za gledanje, ali ne moze se zbog toga prekidati. Kasno smo se setili da navalimo. Samo me interesuje dokad ce Stanoje da veterana Obradovica smatra ravnopravnim Urosevicu.
Ted Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 da, vidim po ovim kamerama što su u nivou terena da je vidljivost dole ok
J.R. Cash Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Sreca pa nas rezija prenosa casti ovim sirokim kadrom. Ko ce se jebavati sa tim kamerama u visini terena.
Redoran Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Urošević je potpuno baldisao u Gentu. Ako je negde imalo smisla gurati Obradovića kada je već u rosteru, to je ova utakmica. Moramo nešto da rešimo i u 90+2, ne može uvek 3 razliike.
Azdaja Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Imali smo par ovih šuteva ali Terzić nikako da šutne ko čovek, sve nešto pileće.
mozzer Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Bas los Terzic. Bice bolje. Panticu decko hvala ti za sve, ali ne ide titula sa tobom. Cestitke igracima i stabu Proletera, hrabro odigrali i zasluzen bod. Umorni smo. Idemo dalje. 1
Recommended Posts