Ted Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 (edited) On 6.11.2021. at 15:13, Redoran said: Koliko sam ispratio brata Teda, ništa nema smisla raditi dok se klupska politika drastično ne promeni. Ja nisam matorac, u zlatnim sam godinama ali mi je jasno da tu promenu neću videti makar dogurao do trocifrene starosti. Dakle ovo nije pitanje klupske politike jer se ona neće menjati tj. ako se bude menjala može jedino da se promeni na gore, pa na još gore, i tako u nedogled. Ovo je pitanje da li mi želimo da pratimo klub uprkos svemu, ili da dižemo ruke i gledamo neki kršten fudbal na TV. problem je što gledamo isti film. isti ili slični likovi rade iste ili slične stvari sa istim ili sličnim ishodom pri čemu se očekuje da mi masovno dajemo dekor tim večitim reprizama, sve ushićeni kao da smo prvi put otišli na stadion reci mi iskreno, kada krene 1798 repriza Boljeg života, da li ćeš da sedneš ispred tv-a, pozoveš društvo, napraviš tonu kokica, kupiš 20 piva i da se svi zabavljate ludo i smejete forama i scenama viđenim 1798 puta? i tako svake godine, svake decenije. nema šanse odustvo veće podrške i masovnosti na tribinama je ne gledam u smislu da su ljudi masovno okrenuli leđa i da ih je baš briga. upravo je suprotno, po meni na ličnom planu, pomalo je i ponižavajuće da sebe stavlljam u poziciju tapšača, oduševljenog ko zna kojom reprizom već viđenog. dajući pri tome lepo pokriće tip istim ili sličnim likovima da rade to isto ili slično, u sopstvenom interesu uglavnom, a ne klupskom na prvi mig nekave normale ili kretnje u tom smeru, tribine će biti pune, nemoj da sumnjaš Edited November 7, 2021 by Ted
Azdaja Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Gleda neko? Proleter jako raspoložen da parkira bus i ide im dobro.
Azdaja Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Može al iz akcije, mislim da bi svisnuli pojedini da bude sa kreča.
Ted Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Neko: Tede, šta si radio prethodnih 45 minuta? Ted: Iskreno, ne umem da definišem! Neko: Da nisi fudbal gledao? Ted: Ne nisam, to bih umeo da definišem. Neko: Važi. Javi ako se setiš Ted: Hoću, čujemo se
kud u maglu Simoviću Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 23 minutes ago, Azdaja said: Može al iz akcije, mislim da bi svisnuli pojedini da bude sa kreča.
Ted Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 kakva je ovo neprirodna svetlost na terenu, kao da sleće NLO ili meni crkava tv
kud u maglu Simoviću Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 (edited) magla tj čestice vodene pare osvetljene jakim svetlom Edited November 7, 2021 by kud u maglu Simoviću
kud u maglu Simoviću Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: rešava tatko sa penaltika 1
Recommended Posts