Kreator Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 (edited) 1 hour ago, johan nagel said: Миљковић и Урошевић винг бекови :( С три штопера и два бека у потпуности неупотребљива у нападу идемо на победу, занимљиво. Прелазим у редове ових Станојепљувача изгубимо ли лагано уз овако јајарску поставку. Bolje Miljković nego nesrećni Živković. I Urošević je bolji u defanzivi od Obradovića. Neuporedivo su brži od nas a fali nam Zdjelar ko leba. Moralo je ovako, podrška za Stanoja što se tiče odbrane. Što se tiče napada nisam pametan... Ja bih tu Terzića da vidim ako može... Edited November 4, 2021 by BlackGeorge
J.R. Cash Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Nije moralo ovako. Imam utisak da bi bilo bolje da je izasao sa 10 igraca, umesto sto je nagurao Miletica u odbranu.
Ted Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 isto kao i na prvoj tekmi, čini se da je samo pitanje vremena kada primamo gol
*edited by mod Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Častio nas za ovaj faul u napadu. A ovaj pokušaj penala je hit, nije ni pao a već se okrenuo da traži penal... 1
gone fishing Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 žasu, menih pomaže miljkonu u odbrani, izgleda da im je ser šamrok obećao da ih vodi na pečenje ako se iz belgije vrate sa 3 ili manje komada u mreži
J.R. Cash Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Rikardo kesa nista ne vidi. Kako ne gurnu loptu Daci koji je odlicno utrcao.
Kreator Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Imali smo već dve šanse. Za batađorizam nije loše. U prvom pol. u bg nismo imali ni toliko.
Godfrey Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Opasni su ovi, čuo sam da je taj Bajern jak, ali baš da nas ovako sabiju...
*edited by mod Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Miljkon kao i uvek blista u Belgiji....
Kreator Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 (edited) 1 minute ago, *edited by mod said: Miljkon kao i uvek blista u Belgiji.... Blista. Ne napadaju više po njegovoj strani. A lopta se nezgodno odbila a on bio u naletu... išla više iza njega Edited November 4, 2021 by BlackGeorge
Recommended Posts