Jump to content

FK Partiza 2021/22

Featured Replies

1 hour ago, johan nagel said:

Миљковић и Урошевић винг бекови :(

С три штопера и два бека у потпуности неупотребљива у нападу идемо на победу, занимљиво.

Прелазим у редове ових Станојепљувача изгубимо ли лагано уз овако јајарску поставку.

Bolje Miljković nego nesrećni Živković.

I Urošević je bolji u defanzivi od Obradovića.

Neuporedivo su brži od nas a fali nam Zdjelar ko leba.

Moralo je ovako, podrška za Stanoja što se tiče odbrane.

Što se tiče napada nisam pametan... Ja bih tu Terzića da vidim ako može...

Edited by BlackGeorge

• Replies 5.9k
  • Views 288.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo, nije me mrzelo. Tačnije, jeste me mrzelo da odradim baš sve po tvojoj projektnoj dokumentaciji, tako da nisam zagledao u trenutne ugovore, zdravstvene biltene i dužničko-poverilačke odnose, već s

• I dok 2021. godina vene, dižem čašu dobrog viskija u vaše ime, moji grobarski saborci, i želim pre svega da vam se zahvalim jer smo zajedno na ovom topiću srčanili, navijali, bodrili, voleli klub crno

• Rusi kad su videli da Stanoje u 118 menja golmane samo im je glavi odzvanjala misao "jebote kakav je to golman sto ga sad uvodi garant skida penale ko lud" i tu smo dobili mec Genije psiholoskog rata

Posted Images

Nije moralo ovako. Imam utisak da bi bilo bolje da je izasao sa 10 igraca, umesto sto je nagurao Miletica u odbranu.

isto kao i na prvoj tekmi, čini se da je samo pitanje vremena kada primamo gol 

Častio nas za ovaj faul u napadu. A ovaj pokušaj penala je hit, nije ni pao a već se okrenuo da traži penal...

žasu, menih pomaže miljkonu u odbrani, izgleda da im je ser šamrok obećao da ih vodi na pečenje ako se iz belgije vrate sa 3 ili manje komada u mreži :dry:

Rikardo kesa nista ne vidi. Kako ne gurnu loptu Daci koji je odlicno utrcao.

Imali smo već dve šanse.

Za batađorizam nije loše. U prvom pol. u bg nismo imali ni toliko.

Opasni su ovi, čuo sam da je taj Bajern jak, ali baš da nas ovako sabiju...

Greda, jbt...

JAO BRE MILJKOVICU

pa uđi sestru ti jebem!!!!!!!!

Miljkon kao i uvek blista u Belgiji....

Kakva šteta...

Pu, kurvo!

1 minute ago, *edited by mod said:

Miljkon kao i uvek blista u Belgiji....

Blista. Ne napadaju više po njegovoj strani. A lopta se nezgodno odbila a on bio u naletu... išla više iza njega 

Edited by BlackGeorge

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout