Jump to content

FK Partiza 2021/22

Featured Replies

mi čuku rešavamo sa lolom kapitenom

:rolf:

šokovi

• Replies 5.9k
  • Views 288.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo, nije me mrzelo. Tačnije, jeste me mrzelo da odradim baš sve po tvojoj projektnoj dokumentaciji, tako da nisam zagledao u trenutne ugovore, zdravstvene biltene i dužničko-poverilačke odnose, već s

• I dok 2021. godina vene, dižem čašu dobrog viskija u vaše ime, moji grobarski saborci, i želim pre svega da vam se zahvalim jer smo zajedno na ovom topiću srčanili, navijali, bodrili, voleli klub crno

• Rusi kad su videli da Stanoje u 118 menja golmane samo im je glavi odzvanjala misao "jebote kakav je to golman sto ga sad uvodi garant skida penale ko lud" i tu smo dobili mec Genije psiholoskog rata

Posted Images

Cuka nas je ubedljivo najvise namucila od svih linglongasa. Dobra tekma, dinamicna, dosta prilika. Nasi branici moraju da budu na maksimumu obrtaja u belgiji, inace ce biti ruzno

skupo nas je koštala ova pobeda

- zdjelar

- šćekić

? urošević

pantara i tatko 90min u belgiji na dmc-u, ko galaktikosi

:ph34r:

Utisci sa stadiona:

- odlicno 1.pol, Saletova Cuka bas dobra bila, Pop nas spasao

- Drago mi zbog Pantica faul nad njim kod prvog i centarsut kod drugog gola

- Zeka odlicno odigrao, gotovo pokidao, MOTM

- Menig mora bolje a i Jovic

- Zile bio bas los do gola ali kako se culo kad je sutnuo... vikali mu mi sa Istoka posle gola pozdravio se

- Navijanje Saletuilicukapitenu potpuna podrska

- Jug kao da se promenila ekipa nema vise od ovih bivsih, navijaju Demuru Jukicu itd

Odlicno 1.pol, super golovi i pobeda, Cuka bas dobra

Morao je Stanoje probati Lolu jer ako Zdjelar ne bude mogao igrati u Gentu...

Što se tiče poređenja Menig - Asano, u napadu su tu negde po korisnosti, možda je Kvinsi nešto bolji paker, Asano strelac. U odbrani je daleko bolji Asano, pokriva levu stranu i uz njega je Urošević delovao odlično u oba pravca.

Danas bilo solidno. Idemo dalje.

rekao je posle utakmice da je mrka kapa za zdjelara na narednoj utakmici

Jbga ponadali se do pred kraj prvog, posle se lomile kvake i daljinski

A taman su prvenstva postala regularna, kad ono povratak Tole super lige :sad: 

Sad opet moraju debiliz... ovaj, mobilizacija i borba za kalčopoli u srpskom fudbalu!

a jedino što je novo je video asistent sudije

Kaze serdar Vujacic da mozemo sa Gentom (koji je juce izgubio 0:2 kuci od lidera prvenstva nekog meni nepoznatog kluba)... kako serdare dobbri, kako.... mozda Zeka madjionicar da izvuce nekog zeca hahahaha

Royal Union, belgijski BSK i Jugoslavija, najtorfejniji klub pre II sv rata. sada sa novim vlasnikom koji je i vlasnik Brightona

brdo piva prvi put, brdo piva drugi put... ima li zainteresovanih

Ja mogu u petak ove nedelje, ako ne neke druge nedelje kada padne dogovor

biću van Bgd, nema šanse ove nedelje 

Nista odlazemo onda za sledecu nedelju

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout