kud u maglu Simoviću Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 mi čuku rešavamo sa lolom kapitenom šokovi
ZokiAsov Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 Cuka nas je ubedljivo najvise namucila od svih linglongasa. Dobra tekma, dinamicna, dosta prilika. Nasi branici moraju da budu na maksimumu obrtaja u belgiji, inace ce biti ruzno 1
kud u maglu Simoviću Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 skupo nas je koštala ova pobeda - zdjelar - šćekić ? urošević pantara i tatko 90min u belgiji na dmc-u, ko galaktikosi
mozzer Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 Utisci sa stadiona: - odlicno 1.pol, Saletova Cuka bas dobra bila, Pop nas spasao - Drago mi zbog Pantica faul nad njim kod prvog i centarsut kod drugog gola - Zeka odlicno odigrao, gotovo pokidao, MOTM - Menig mora bolje a i Jovic - Zile bio bas los do gola ali kako se culo kad je sutnuo... vikali mu mi sa Istoka posle gola pozdravio se - Navijanje Saletuilicukapitenu potpuna podrska - Jug kao da se promenila ekipa nema vise od ovih bivsih, navijaju Demuru Jukicu itd Odlicno 1.pol, super golovi i pobeda, Cuka bas dobra 5
Mark Rothko Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 Morao je Stanoje probati Lolu jer ako Zdjelar ne bude mogao igrati u Gentu... Što se tiče poređenja Menig - Asano, u napadu su tu negde po korisnosti, možda je Kvinsi nešto bolji paker, Asano strelac. U odbrani je daleko bolji Asano, pokriva levu stranu i uz njega je Urošević delovao odlično u oba pravca. Danas bilo solidno. Idemo dalje. 1
kud u maglu Simoviću Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 rekao je posle utakmice da je mrka kapa za zdjelara na narednoj utakmici
ZokiAsov Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 Jbga ponadali se do pred kraj prvog, posle se lomile kvake i daljinski 2 2 1
napadaj Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 A taman su prvenstva postala regularna, kad ono povratak Tole super lige Sad opet moraju debiliz... ovaj, mobilizacija i borba za kalčopoli u srpskom fudbalu!
kud u maglu Simoviću Posted October 31, 2021 Posted October 31, 2021 a jedino što je novo je video asistent sudije
mozzer Posted November 1, 2021 Posted November 1, 2021 Kaze serdar Vujacic da mozemo sa Gentom (koji je juce izgubio 0:2 kuci od lidera prvenstva nekog meni nepoznatog kluba)... kako serdare dobbri, kako.... mozda Zeka madjionicar da izvuce nekog zeca hahahaha 1
levi Posted November 1, 2021 Posted November 1, 2021 Royal Union, belgijski BSK i Jugoslavija, najtorfejniji klub pre II sv rata. sada sa novim vlasnikom koji je i vlasnik Brightona 2
twisted Posted November 1, 2021 Posted November 1, 2021 brdo piva prvi put, brdo piva drugi put... ima li zainteresovanih
mozzer Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 Ja mogu u petak ove nedelje, ako ne neke druge nedelje kada padne dogovor
Recommended Posts