Jump to content

FK Partiza 2021/22

Featured Replies

Ma koji Škuletić, taj će odmah da traži da bude prvi centarfor. Plus mu je menadžer valjda onaj kreten iz crvenih beretki.

• Replies 5.9k
  • Views 288.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo, nije me mrzelo. Tačnije, jeste me mrzelo da odradim baš sve po tvojoj projektnoj dokumentaciji, tako da nisam zagledao u trenutne ugovore, zdravstvene biltene i dužničko-poverilačke odnose, već s

• I dok 2021. godina vene, dižem čašu dobrog viskija u vaše ime, moji grobarski saborci, i želim pre svega da vam se zahvalim jer smo zajedno na ovom topiću srčanili, navijali, bodrili, voleli klub crno

• Rusi kad su videli da Stanoje u 118 menja golmane samo im je glavi odzvanjala misao "jebote kakav je to golman sto ga sad uvodi garant skida penale ko lud" i tu smo dobili mec Genije psiholoskog rata

Posted Images

Није баш да је Меси па да може да тражи било шта, штавише рекло би се да му је каријера у паду и да је први шпиц неког клуба био пре три-четири године евентуално. Улога Рикијеве замене и играње за Партизан му је дркање у овом моменту рекао бих.

Не видим да је превише битно ко му је менаџер, био је дотични Божовић менаџер и Пешукићу, могуће и Буди Вујачићу, па ником ништа, не видим да су нешто гурани на силу да играју ако се на то алудира.

slažem se za škuletića, ali nema ko da ga plati!

a drugo, čestitam vam +5 :nobles:

Just now, twisted said:

a drugo, čestitam nam +5 :nobles:

3 minutes ago, BWA said:

U drugim vijestima, cigani izgubili od Surdulice.

Prilika se ukazuje...

https://youtu.be/g2nEDSegIKo

polako ljudi, sreće vam.......ako neko ume da sjebe sve u jednom laganom potezu to smo mi

Sad ce stanoje da se popali i da pusti lepu brenu niz vodu

Sad će i Terza da krene sa premiranjem.
Sve i svemu, gledaćemo malo ozbiljniji fudbal.

Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk

Čitate mi misli Moca i April.

Biće zabavno.

Očekivao sam da komšiluk ne prođe baš glatko kroz ta četiri gostovanja u nizu ali nisam očekivao da padnu na prvom i nominalno najlakšem od ta četiri. Sad moraju da vade štetu na još tri gostovanja, a posle Spartaka kod kuće idu u goste Napretku i TSC. Baš im je težak raspored do zimske pauze.

Ako Stanoye propisno naloži škvadru, može da se desi i na +7 da odemo (ne računajući utakmicu više).

Edit: a možemo naravno i sve da im vratimo u dva kola, ipak smo mi Partizan.,

Lepo istrcana kontra.

jbt kad pre

Sasvim zasluzeno izjednacenje. Igramo kriminalno.

neko će Rikarda na duši da nosi.....vadi bre čoveka pusti ga odmori malo 

Nerealno kakav je imbecil Miljković........Jezivo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout