Kreator Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 https://direktno.rs/sport/fudbal/378852/huligani-navijaci-tukli-kadete-crvena-zvezda-partizan.html Ja mislio da su oni sada gospoda i da se bave niskogradnjom.
napadaj Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 Samo kad ih je mnogo više i kad su naoružani, to su oni. 2
twisted Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 (edited) 3 hours ago, Ted said: šta je bre ovo nema prenos na areni nego na nekoj areni premium 1, koju nemam na Irisu........nabijem ih na kurac......imam tu premiun na tv, ali mi isti nije dostpan sada ja sam prežalio i uzeo orionov laki.tv za 1000 mesečno i to je to. rade šugave arene. na leto nosim na more i imam sve naše kanale. i šugavu arenu i partizan. a ne da se ćorav sa nekim linkovima. šćepin gol protiv sočija nisam ni video - jer je zabo link Edited October 24, 2021 by twisted
Mark Rothko Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 3 hours ago, BlackGeorge said: https://direktno.rs/sport/fudbal/378852/huligani-navijaci-tukli-kadete-crvena-zvezda-partizan.html Ja mislio da su oni sada gospoda i da se bave niskogradnjom. Tukli decu od 14 godina. Ali će zato guslati o Kosovu, časti, qrcupalcu... Tako tipično. 4
Ted Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 evo pojavili su se na Iris tv ovi premium 1, 2 i 3 kakvi likovi, oni su mislili da će to eto tako da prođe da ljudi masovno ne mogu da gledaju Partizan
Filozof manijak Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 16 hours ago, BlackGeorge said: https://direktno.rs/sport/fudbal/378852/huligani-navijaci-tukli-kadete-crvena-zvezda-partizan.html Ja mislio da su oni sada gospoda i da se bave niskogradnjom. Jel ima neki epilog ovog slučaja? Jesu otkrili ko je tukao decu? Postoje valjda sigurnosne kamere, nemoguće da ne mogu identifikovati nijednog napadača. Ova naša vulva od predsednika cmizdri kao poslednja pizda kad mu neko spomene kriminogenog sina, a kad huliganu prebijaju tuđu decu u javnom prevozu - nikom ništa. Pu! 8
twisted Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 evo obnarodovao sam na tviteru. ko želi nek šeruje. moramo dići glas protiv ovoga
johan nagel Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 Без жеље да браним Цигане јер је упадање у градски превоз с моткама у старту дегенски чин, мислим да су ти клинци ту били колатерална штета, да су мета били неки други ликови, сличнији овима који су у бас упали. Што наравно не мења пуно ствари. Иначе је на Нбгу то упадање или чекање на станици некад била честа пракса на обе стране и знали су људи ни криви ни дужни да најебу. Не знам да л’ је ово изолован инцидент или се враћа та пракса полако.
kud u maglu Simoviću Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 ostasmo bez agjemanga, prošle sezone odigrao nameštenu utakmicu u gani, i dok je pod istragom fs gane mu ne daje sertifikat i ne može da potpiše ugovor a čovek prošao probutm
Redoran Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 Pa da li ti iz Gane znaju kakvu veličinu drže pod istragom? Tu probu ni Mesi nije prošao, potpisali smo ga na suvu preporuku. Elem, ide bitnih pet dana gde se juri šest bodova. Ako sam dobro shvatio, do zimske pauze se samo jednom ide van Beograda. U isto vreme, konkurencija ima da odradi nešto tipa četiri uzastopna gostovanja. Valjalo bi uz malo sreće podići bodovnu prednost jer će na proleće sigurno biti nekog kiksa.
Ted Posted October 27, 2021 Posted October 27, 2021 zli jezici bi rekli da je prošao probu zato što zna da igra nameštene utakmice, a ne kao onaj golman Inđije npr ali se slažem da je sama činjenica da je neko prošao probu u Partizanu dovoljna da se vest nađe na naslovnoj strani najvećih svetskih medija 4 1
johan nagel Posted October 27, 2021 Posted October 27, 2021 Шкулетић опет слободан играч, буквално идеална замена за Рикарда, домаћи играч сличних карактеристика, да га одмени с времена на време да нам овај не рикне играјући све могуће утакмице од купа у Водојажи до лк и линглонга. Ал ништа од тога имамо Холандера да глуми нападача кад пресисне Рики.
Recommended Posts