Jump to content
IGNORED

FK Partiza 2021/22

shimpu

Recommended Posts

Posted

Propustih prvih 20 minuta tekme zbog celodnevnog drkanja s novim modemom, spektrume nabijem te nakurac, ali koliko vidim ic nisma propustio, oba tima numu™.

Posted

da je barem težak smor to bi bio spektakl u odnosu na ovo......ovo je negledljivo, ne pronalazim prave reči za opis 

utakmica negde u rangu gostovanja Videotona u Bgd......da nema zapisnika sa te tekme ne bi mogao da dokažeš ni da je održana. jedina razlika je što tada nije bilo publike. sad ima, ali kao da nema

Posted

Pa i nije toliko loše koliko pišete.

• +1 2
Posted

Oni dosta bolji, direktni i brzi, plus nam ne daju loptu. Treba da dodje nekakav gent da vidimo koliko smo zapravo jalovi i uz kurac, iz supljeg u prazno i tako to. 

Zdjelar mama. 

• +1 2
Posted

Jel ovo kums igra za ove? :D

• +1 2
  • Haha 1
Posted

Oni prenose dobro al su kilavi ispred gola...sto sam uspeo da vidim do sada, i kums je sa njima

Posted
Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Jel ovo kums igra za ove? :D

igra.....a brani Sinan.....fali samo mrtav četnik 

Posted
2 minutes ago, villiem said:

Oni prenose dobro al su kilavi ispred gola...sto sam uspeo da vidim do sada, i kums je sa njima

Koliko ja vidim samo im realizacija fali, bili smo zreli za 0-2.

Nama fali citav spisak

Posted

+100 na celu stranu, jebote al smo se ugasili, fali svežine i brzine. Ovi sa 3 u odbrani pa nema šanse da im damo gol 200 minuta.

Mučenici iz Belgije, ovi dresovi pa onda onaj font na leđima kao sa PES master lige iz 2001e

I siju nas. Bleh

• +1 2
Posted

da, napred brljaju i nisu mnogo opasni, za sada. ali su nas lepo neutralisali i relativno lako dolaze pred naših 16......gde ništa ne urade 

Posted
9 minutes ago, napadaj said:

Pa i nije toliko loše koliko pišete.

ma naravno. nemači pojma

doduš uključio sam se tek od 20 i nekog min

gde ne 🐰?

• +1 1
Posted

ko drugi

:fantom:

• Haha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...