Њујоркер Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 Au covece, mi i bez dva tacna pasa nekako uterasmo gol...
J.R. Cash Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 Jos ne mozemo da ocenimo pas po zemlji po klizavon terenu.
J.R. Cash Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 Kakva mina je Vujacic. Detonira se kad se najmanje nadas.
BWA Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 Sta uradi Lazar. Sad je jasno zašto Mesi nije ni u protokolu.
MocaVukotic Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 1 0 riki sutira iz blizine, golman brani pravo lazi na glavu 2 0 laza zalama ko roben po desnoj strani, sledi traljav sut, lopta kaci njihovog beka i vara golmana 1
kud u maglu Simoviću Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 3 minutes ago, Azdaja said: Može deskripcija golova, pijem sa firmom riki je mrčkao po strani, 7-8 m od gola, šutirao iz bloka, goši lopta ide iznad glave, on je nekako odbije lazaru na glavu i 1:0 laganim kasom po desnom krilu, skrenuo ka golu, zategao praćku, nekog lopta pogodi i malo promeni pravac, al nedovoljno da ne uđe u gol za 2:0 1
BWA Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 3 minutes ago, Azdaja said: Može deskripcija golova, pijem sa firmom Prvi: lopta kod Rikarda u mrtvom uglu. Njegov čuvar se kliza i ispada. Riki jako (ne i do samog kraja) u po golmana, ovaj odbija, a Lazarinjo glavom ubacuje loptu u praznu mrežu. Drugi majstorija. Lazarov slalom u stilu Maradone 86.potom traljav šut, ali lopta kači jednog floranjina, vara golmana i koprca se u mreži. 1
Ted Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 (edited) 20 minutes ago, Azdaja said: Može deskripcija golova, pijem sa firmom prvi gol je tukao Živković sa 30 metara, pogodio prečku, lopta se odbila ka petercu, naleteo je Jojić i zakucao je u stativu, lopta se odbila od stative i poodila ga u glavu, odbila se poludesno od njega, pravo na volej Miletiću, koji je tukao jako i pogodio Jojića koji je lažao jer je sam sebe pogodio u glavu, lopta se odbila od njegova leđa uvis, naleteo je Lazar i smestio je u gol glavom drugi gol, Vujačić je nanizao trojicu po levom krilu, neverovatan sprint ka golu, zalama četvrtog, koji odleće u reklame, šutira na gol, ali pogađa Lazara u koleno i lopta se odbija u gol Edited September 30, 2021 by Ted 1 4
Ted Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 uvek sam video stvari malo drugačije od ostalih 1
Filozof manijak Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 Nego, jel riki bio u opsajdu kod prvog zgoditka?
mozzer Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 Nije. Nase koriscenje srece u ovoj sezoni je blizu 90%. Ovo je skoro maksimum ovog tima... Drago mi za Lazaronija, prvi sam napadao yoyu injega ali evo vratili su nam lepou ovoj sezoni.. Zile dobar celavi izgubljen obrad menig i natho losi Pop opet dobar 1
Recommended Posts