shimpu Posted September 29, 2021 Author Posted September 29, 2021 Prvi Argentinac u Partizanu, oni su inace malo prgavi, ali ovaj mi se cini da je korektan. Igrao je u Barsi 14 godina, znaci da valja. Jedino je mao slabiji u defanzivi 2
BWA Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 U tome i jeste problem. Stanojević ne voli napadače koji su slabi u defanzivi. Kamo sreće da ovaj zaigra, ali strepnja mi je dublja od nade. 1
Azdaja Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 Rekao je Riki da će da ide iza i da trči za ovog malog gaucosa al to onda ruši šablone, neće šef biti zadovoljan, a gde će onda Natko i Pantić? Loše smo pazarili, plašim se... Bolje da su doveli ovog bapea ili kako već.. 1
theanswer Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 Ajde što je istrošen igrač odavno ali što ga dovodimo u ovom trenutku kad nam kao ide dobro. Jasno je da ser Šamrok mora da ubaci trojanskog konja u ekipu kad mu već taktika sa Jojićem i Miljkovićem ne ide dobro, očigledno je da svi igrači ne žele da prepustimo titulu pa se mora ubaciti još koji vojnik Stanojevića da buši. 1
Azdaja Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 Šuška se da je mali Mesi prešao kod Faljija, još jedan dokaz kako se podriva klub iznutra!!!
Ted Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 odavno je dozakazno da je mali čovek veliko zlo.........ja bih se povukao iz ovog posla dok još nije kasno
shimpu Posted September 29, 2021 Author Posted September 29, 2021 10 minutes ago, Ted said: odavno je dozakazno da je mali čovek veliko zlo.........ja bih se povukao iz ovog posla dok još nije kasno Otrov se cuva u malim bocicama...takodje i bris iz dupeta
BWA Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 Neka ide prvo u Teleoptik da nauči principe po kojima igramo, pa ćemo vidjeti..
Milošica Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 (edited) Kruži priča da ga je tim rečima i privukao gazda PSG. Edited September 29, 2021 by Milošica
Ted Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 nema Mesija u najavljenom sastavu za Floru Očekivani tim Partizana za meč sa Florom u formacijskom rasporedu 4-2-3-1 trebalo bi da bude: Popović – Živković, Vujačić, Saničanin, Obradović – Zdjelar, Jojić – Marković, Natho, Menig – Rikardo. dakle, počinje tandem ŽO, umesto do sada standardnijeg tandema MU Jojić istisnuo Šćeku, Menig se nametnuo i poslao dete na klupu želimo pobedu, ubedljivu pobedu
BWA Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 Pogledah nekoliko klipova sa njegovim najboljim potezima i uopšte nisam oduševljen. Kako je on dogurao do reprezentacije, to je prava misterija.
Ted Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 a evo i poslednje poruke gostima od Mesija i ostalih crno-belih drugara........Ja kõik kuradi Partizan on meister
Recommended Posts