Jump to content
IGNORED

FK Partiza 2021/22

shimpu

Recommended Posts

Posted

I ja se nadam da će ostati, ali vidjećemo.

Ako osvoji titulu, otići će sigurno kao i Nikolić.

Floru gazimo 4-0.

• +1 3
Posted

Moje misljenje je da ce ipak pre ostati ukoliko uzme titulu, drugacije su kvalifikacije nego pre, verujem da bi pokusao da udje ponovo u LS.

• +1 4
Posted

Naravno da će ostati. Nije kao da bi dobio ponudu od tima koji igra LE ili LS kvalifikacije.

Posted
10 hours ago, Azdaja said:

Odgledao sve na yt, dobar je Stanoje, vidi se da se bori i da je vraški teško.

Teško da će ostati posle sezone, nadam se da će uspeti da uzme titulu pa da nam se vrati opet za par godina.

dobro, rekao čovek šta mu je na duši, meni je delovao uverljivo, odnosno iskreno

ovakvi skupovi, iako definitivno nisu uobičajeni, možda i nisu loša ideja......u smislu da se organizuju periodično

puno teorija kola okolo, svašta se piše i razmatra, pouzdanih informacija je malo.......mislim, ne možeš klub da vodiš kao tajno društvo a imaš ogroman broj ljudi koji su emotivno vezani za klub i žele (a imaju i pravo) da znaju.....ako ne daš nekakvu informaciju, pa naravno da će da počnu priče

Posted (edited)

nema tu neke misterije.....radi se o primeni posebnih klauzula ugovora o prodaji Sadika

iako su odredbe ovog ugovora transparentne i svima poznate i nema tu neke misterije, ima i onaj deo sitnim slovima. naime, ako Sadik postigne pogodak u 37. minutu 49. utakmice za Alemeriju, a u tom trenutku iznad stadiona proleće avion bilo koje Portugalske avio kompanije, i ako se sva navedeno dogodi u sezoni mrešćenja šarana, smatraće se realizovanim transfer Mesija u Partizan. kako je nastupio dogovoreni uslov, posledica je logična

Edited by Ted
  • Haha 2
Posted

izvukli smo Trajal u prvom kolu kupa, kući igramo

lele........šta će Mesi da im radi

Posted

Da li će prestici rekord Đorđa Ivanovića postignut protiv Vodojaže?

Posted

a ako bata gašić upregne resursetm

samo proliv da ne dobiju

i nema problema

Posted
21 minutes ago, BWA said:

Pa neka sad neko kaže da je Ivica nesposoban.

Polako drugovi. Tek treba videti kako ce kliknuti sa Stanojem. Sef ne voli strance, drkadzije i niske fudbalere

• +1 3
Posted

sreća te nije crn

• +1 1
Posted

Da je makar mladji, pa da ga prijavimo kao bonus

• Haha 3
Posted

Nema šanse da prođe probu na Teleoptiku.

• +1 1
  • Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...