BWA Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 I ja se nadam da će ostati, ali vidjećemo. Ako osvoji titulu, otići će sigurno kao i Nikolić. Floru gazimo 4-0. 3
El Patron Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 Moje misljenje je da ce ipak pre ostati ukoliko uzme titulu, drugacije su kvalifikacije nego pre, verujem da bi pokusao da udje ponovo u LS. 4
*edited by mod Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 Naravno da će ostati. Nije kao da bi dobio ponudu od tima koji igra LE ili LS kvalifikacije.
Ted Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 10 hours ago, Azdaja said: Odgledao sve na yt, dobar je Stanoje, vidi se da se bori i da je vraški teško. Teško da će ostati posle sezone, nadam se da će uspeti da uzme titulu pa da nam se vrati opet za par godina. dobro, rekao čovek šta mu je na duši, meni je delovao uverljivo, odnosno iskreno ovakvi skupovi, iako definitivno nisu uobičajeni, možda i nisu loša ideja......u smislu da se organizuju periodično puno teorija kola okolo, svašta se piše i razmatra, pouzdanih informacija je malo.......mislim, ne možeš klub da vodiš kao tajno društvo a imaš ogroman broj ljudi koji su emotivno vezani za klub i žele (a imaju i pravo) da znaju.....ako ne daš nekakvu informaciju, pa naravno da će da počnu priče
Jumanji Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 A cutite, cutite, ne hvalite se [emoji1] 1 4
Ted Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 (edited) nema tu neke misterije.....radi se o primeni posebnih klauzula ugovora o prodaji Sadika iako su odredbe ovog ugovora transparentne i svima poznate i nema tu neke misterije, ima i onaj deo sitnim slovima. naime, ako Sadik postigne pogodak u 37. minutu 49. utakmice za Alemeriju, a u tom trenutku iznad stadiona proleće avion bilo koje Portugalske avio kompanije, i ako se sva navedeno dogodi u sezoni mrešćenja šarana, smatraće se realizovanim transfer Mesija u Partizan. kako je nastupio dogovoreni uslov, posledica je logična Edited September 29, 2021 by Ted 2
BWA Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 Pa neka sad neko kaže da je Ivica nesposoban.
Ted Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 izvukli smo Trajal u prvom kolu kupa, kući igramo lele........šta će Mesi da im radi
BWA Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 Da li će prestici rekord Đorđa Ivanovića postignut protiv Vodojaže?
kud u maglu Simoviću Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 a ako bata gašić upregne resursetm samo proliv da ne dobiju i nema problema
ZokiAsov Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 21 minutes ago, BWA said: Pa neka sad neko kaže da je Ivica nesposoban. Polako drugovi. Tek treba videti kako ce kliknuti sa Stanojem. Sef ne voli strance, drkadzije i niske fudbalere 3
shimpu Posted September 29, 2021 Author Posted September 29, 2021 Da je makar mladji, pa da ga prijavimo kao bonus 3
Mark Rothko Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 Nema šanse da prođe probu na Teleoptiku. 1 1
Recommended Posts